Λόπεθ: «Μας αδικεί το αποτέλεσμα, είμαστε σε καλό δρόμο»

Gazzetta team
Λόπεθ: «Μας αδικεί το αποτέλεσμα, είμαστε σε καλό δρόμο»

bet365

Ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών του παρά την ήττα από τον Άρη έμεινε ο τεχνικός του Βόλου, Άνχελ Λόπεθ, ο οποίος υπογράμμισε ότι δουλεύει πάνω στην ομοιογένεια του συνόλου του.

Αναλυτικά όσα είπε στη NOVA ο Λόπεθ μετά την ήττα του Βόλου από τον Άρη:

«Το αποτέλεσμα μας αδικεί. Κάναμε πολλά πράγματα για να πάρουμε την ισοπαλία. Το πέναλτι που έγινε ήταν μια ενέργεια που έπρεπε να αποφύγουμε. Σε γενικές γραμμές είμαι ευχαριστημένος με τα παιδιά που έδωσαν τα πάντα στο γήπεδο. Παρά την ήττα πρέπει να είμαστε υπερήφανοι. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι υπάρχουν 15-16 νέοι παίκτες και προσπαθούμε να δώσουμε σχήμα σε αυτό που θέλουμε. Είναι ένα ανταγωνιστικό γκρουπ παικτών, η ομάδα δεν περιμένει τον αντίπαλο και προσπαθεί να δημιουργήσει το δικό της παιχνίδι και είμαι πολύ ευχαριστημένος με αυτό», ανέφερε αρχικά ο Ισπανός τεχνικός και πρόσθεσε:

«Είμαστε σε καλό δρόμο και παιχνίδι με παιχνίδι η ομάδα αποκτά τη φιλοσοφία που θέλουμε να περάσουμε. Το ελληνικό πρωτάθλημα είναι πολύ ανταγωνιστικό. Είμαι πολύ ευχαριστημένος που είμαι στην Ελλάδα και στην Ευρώπη έχοντας δουλέψει σε διαφορετικές ηπείρους και χώρες. Είμαστε μια ομάδα που κρατάει χαμηλά τους τόνους, αλλά είμαστε μια ομάδα φιλόδοξη».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα