Ολυμπιακός: Ο Μασούρας ο πιο αποτελεσματικός επιθετικός στην Λίγκα! (pics & vid)

Ολυμπιακός: Ο Μασούρας ο πιο αποτελεσματικός επιθετικός στην Λίγκα! (pics & vid)

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Ο Μασούρας ο πιο αποτελεσματικός επιθετικός στην Λίγκα! (pics & vid)

bet365

Ο διεθνής ακραίος επιθετικός του Ολυμπιακού είναι ο πλέον αποτελεσματικός παίκτης της Super League αυτήν τη στιγμή με 2 γκολ σε 3 τελικές!
Πρώτος σκόρερ της Λίγκας με μόνο ένα ματς στο ενεργητικό του και πιο αποτελεσματικός παίκτης με το... καλημέρα! Ο λόγος για τον Γιώργο Μασούρα του Ολυμπιακού που με τα 2 γκολ κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης προηγείται στον πίνακα των σκόρερ ενώ είναι πρώτος και σε γκολ ανά τελικές με επίδοση 1.5 και έχοντας 2 γκολ σε 3 τελικές (τα έβαλε σε 49 λεπτά συμμετοχής κόντρα στους Αρκάδες στο τελικό 3-0)!
Για τον διεθνή ακραίο επιθετικό των Πειραιωτών υπάρχει και ένα ακόμα στοιχείο. Κάθε χρόνος του στον Ολυμπιακό είναι και καλύτερος. Το 2018-2019 είχε 4 γκολ σε 10 αγώνες, το 2019-2020 είχε 9 σε 32 και φέτος ξεκίνησε με 2 γκολ σε 1 ματς πρωταθλήματος. Σε αυτές τις χρονιές το 2019-2020 είχε και 2 ασίστ στην Λίγκα. Στο σύνολο στον Ολυμπιακό ο Μασούρας σε 70 αγώνες έχει 17 γκολ και 7 ασίστ.
* Τα stats είναι από το επίσημο site της Λίγκας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα