Μπακογιάννης: «Σύντομα ανακοινώσεις για το γήπεδο του Παναθηναϊκού» (vid)

Μπακογιάννης: «Σύντομα ανακοινώσεις για το γήπεδο του Παναθηναϊκού» (vid)

Gazzetta team
Μπακογιάννης: «Σύντομα ανακοινώσεις για το γήπεδο του Παναθηναϊκού» (vid)

bet365

Ο Δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης προετοίμασε γι' ακόμα μια φορά τον κόσμο του Παναθηναϊκού για τις ανακοινώσεις που πρόκειται να κάνει για το γηπεδικό ζήτημα...
Build A Bet στο Τσέλσι - Λίβερπουλ. Ένας αγώνας – πολλές αγορές – ένα στοίχημα. |21+

«Ο Δήμος έχει δεχθεί κριτική ότι δεν έχει δώσει λύσεις σε ένα χρόνο για ένα πρότζεκτ που συζητείται εδώ και 20 χρόνια. Κρατιέμαι, πειθαρχώ, σύντομα θα έχουμε ανακοινώσεις. Όταν κάνω αυτή την ανακοίνωση, επειδή έχουν ακουστεί πάρα πολλά λόγια, αλλά δεν θα έχει γίνει τίποτα στην πράξη, θα πρέπει να είμαστε σίγουροι και δεμένοι. Όχι μόνο σχέδιο και χρονοδιάγραμμα, αλλά και δεσμευμένες πηγές χρηματοδότησης.

Όταν είμαστε έτοιμοι, όταν θα κάνουμε τις ανακοινώσεις, θα είναι εξαιρετικά αναλυτικές. Επιμένω στην ουσία κι όχι στην επικοινωνία γιατί είναι ένα πάρα πολύ μεγάλο έργο. Σύνθετο και περίπλοκο. Μπορεί μεσοπρόθεσμα και μακροπρόθεσμα να παίξει καταλυτικό ρόλο στην ανάπτυξη της Αθήνας» ανέφερε ο Κώστας Μπακογιάννης για το γηπεδικό ζήτημα του Παναθηναϊκού.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα