Τσιντώτας: «Προσπάθησαν όλα τα παιδιά, άδικο να τους καλύψω με την επέμβασή μου»

Τσιντώτας: «Προσπάθησαν όλα τα παιδιά, άδικο να τους καλύψω με την επέμβασή μου»

Gazzetta team
Τσιντώτας: «Προσπάθησαν όλα τα παιδιά, άδικο να τους καλύψω με την επέμβασή μου»

bet365

Ο γκολκίπερ της ΑΕΚ τόνισε πως η νίκη της Ενωσης στο Αγρίνιο ήταν απόρροια ομαδικής δουλειάς και δεν έμεινε στην απόκρουση πέναλτι του Ματσόλα
Εκ των πρωταγωνιστών της ΑΕΚ στο Αγρίνιο ήταν απόψε ο Τσιντώτας, καθώς ο γκολκίπερ της Ενωσης απέκρουσε πέναλτι του Ματσόλα του Παναιτωλικού ενώ το σκορ ήταν στο «εύθραυστο» 1-0 υπέρ της. Ετσι βοήθησε τα μέγιστα ώστε η Ενωση να πάρει τη νίκη με 2-0.
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΑ ΟΣΑ ΕΙΠΕ ΤΗ NOVA
Για το ότι ο Καρέρα είπε ότι η επέμβαση στο πέναλτι ήταν φάση: “Με κάνει χαρούμενο η δήλωση Καρέρα. Όλα τα παιδιά προσπαθήσαμε, είναι άδικο με τη δική μου επέμβαση να τους καλύψω Όλοι αξίζουν συγχαρητήρια, ήταν ένα ματς που έπρεπε το πάρουμε, συγχαρητήρια σε όλους. Έχω μελετήσει που χτυπά ο κάθε παίκτης τα πέναλτι, δεν ήταν και καλό το χτύπημα και κατέληξε η μπάλα στο σώμα μου”.
Για την επέμβαση του τελικού και την σημερινή: “Δεν μπορώ να ξεχωρίσω την επέμβαση του τελικού και αυτή. Σίγουρα αυτή πιο σημαντική γιατί δίνει τη νίκη”.
Για την εικόνα στο πρώτο μέρος: “Χάσαμε το πρώτο μέρος. Με την είσοδο του Πέτρου έγινε πιο επιθετικό το σχήμα και καταφέραμε μέχρι να βάλουμε το γκολ και κάναμε φάσεις. Φαινόταν ξεκάθαρα ότι το ματς είχε γυρίσει υπέρ μας και ήρθε το γκολ”.
Για την Σεντ Γκάλεν: “Ο Παναιτωλικός πέρασε, μπήκαμε με το δεξί, πλέον σκεφτόμαστε το Ευρωπαϊκό ματς. Πρέπει να κυριαρχήσουμε και να πάρουμε την πρόκριση”.
Για την θέση του τερματοφύλακα: “Εμείς πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι στον στόχο μας, θα έρθουν καλές και κακές στιγμές, καταφέρουμε να βγάλουμε το καλό μας πρόσωπο στο γήπεδο”.
Για την μεταγραφή Μπάρκα και τη δική του παρουσία: “Συγχαρητήρια στο Βασίλη πήρε μεγάλη μεταγραφή και του εύχομαι τα καλύτερα. Εγώ συνέχισα να δουλεύω με τη διαφορά ότι θα μου δοθεί η ευκαιρία φέτος να ξεκινάω και είναι στο χέρι μου να την αξιοποιήσω”.
Για το εξωτερικό: “Δεν σκέφτομαι τώρα το εξωτερικό να είμαστεγεροί να πετύχουμε τους στόχους μας ο πρώτοςλόγος ειναι στην ΑΕΚ”.
Για τη σεζόν που ξεκίνησε: “Θα είναι δύσκολη η νέα χρονιά, πρέπει να κοιτάμε κάθε ματς ξεχωριστά να παίρνουμε τους τρεις πόντους και να συνεχίζουμε”.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα