Βασιλαντωνόπουλος: «Να δίνω τον καλύτερό μου εαυτό σε όποια θέση κι αν παίζω»

Gazzetta team
Βασιλαντωνόπουλος: «Να δίνω τον καλύτερό μου εαυτό σε όποια θέση κι αν παίζω»

bet365

Ο Σταύρος Βασιλαντωνόπουλος μίλησε για την επιλογή του Καρέρα να τον τοποθετήσει στον χώρο του κέντρου στη νίκη επί του Παναιτωλικού.

Αναλυτικά όσα είπε στη NOVA ο Βασιλαντωνόπουλος:

Για τη συμμετοχή του στο κέντρο: «Είναι δύσκολο, αλλά κατάφερα να ανταποκριθώ σε αυτή τη θέση. Με επέλεξε ο προπονητής μου και έπρεπε να ανταποκριθώ για να πάρουμε τη νίκη. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια σε όλους».

Για τη δουλειά που κάνει στα Σπάτα και αν νιώθει επιβράβευση: «Είμαι πολύ χαρούμενος γι' αυτό. Θέλω να δίνω τον καλύτερό μου εαυτό για να ανταμείψω τον προπονητή μου».

Για το πως ένιωσε που έπαιξε στο κέντρο: «Δεν έχω ξαναπαίξει σε αυτή τη θέση στο παρελθόν. Αλλά ο προπονητής μας επιλέγει και από τη στιγμή που μας επιλέγει πρέπει να δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό. Κάθε θέση είναι διαφορετική και έχει διαφορετικά τρεξίματα. Έχω συνηθίσει να αγωνίζομαι ως δεξί μπακ και είναι διαφορετικό να παίζεις ως εξάρι».

Για το αν πιστεύει ότι είναι η χρονιά του: «Πάνω από όλα προέχει η ομάδα και να είμαι έτοιμος να ανταποκρίνομαι για να πετύχει η ομάδα τους στόχους της. Θα το κρίνει ο προπονητής, όποτε επιλέγει εμένα να αγωνιστώ πρέπει να είμαι έτοιμος»

Για το αν του έχει πει ο Καρέρα ότι θα παίζει στο κέντρο: «Δεν έχουμε συζητήσει κάτι. Ο προπονητής μου με επέλεξε εκεί, αλλά δεν έχουμε πει ότι θα αγωνίζομαι στη συγκεκριμένη θέση. Χρειάζομαι χρόνο, δεν έχω ξαναπαίξει στη συγκεκριμένη θέση. Ποτέ με μια εμφάνιση δεν μπορείς να πεις ότι γνωρίζεις μια θέση. Συνεχίζουμε τη δουλειά και θα δούμε από εδώ και πέρα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα