Απόλλων Σμύρνης: Κέρδισε στο πρώτο του φιλικό

Gazzetta team
Απόλλων Σμύρνης: Κέρδισε στο πρώτο του φιλικό

bet365

Η «Ελαφρά Ταξιαρχία» επικράτησε του Ολυμπιακού Βόλου με 1-0, στο ανεπίσημο ντεμπούτο του Γιώργου Παράσχου στον πάγκο της.
Βρισκόμαστε στις 19 Σεπτεμβρίου, όμως σήμερα ο Απόλλων Σμύρνης έδωσε το πρώτο του φιλικό προετοιμασίας για τη νέα σεζόν που βρίσκεται σε εξέλιξη. Η «Ελαφρά Ταξιαρχία» θα μπει στο πρωτάθλημα μετά την 3η αγωνιστική και υποδέχθηκε στη Ριζούπολη τον Ολυμπιακό Βόλου, στο ανεπίσημο ντεμπούτο του Γιώργου Παράσχου στον πάγκο της.
Ο έμπειρος κόουτς ξεκίνησε με τον Κότσαρη στο τέρμα, τους Τσαμπούρη, Λισγάρα, Ράιλι, Βιτλή στην άμυνα από τα δεξιά προς τα αριστερά, τους Λαγό, Κολ στον άξονα, τους Τσιλούλη, Φερνάντεθ στα άκρα, τον Μπεντινέλι οργανωτή και τον Ντάουντα στο «9».
Οι γηπεδούχοι πήραν από την αρχή τον έλεγχο, απείλησαν με τους Λισγάρα, Μπεντινέλι, Τσιλούλη (πολύ ωραίο σουτ) και τελικά στο ημίωρο άνοιξαν το σκορ με κοντινό πλασέ του Ντάουντα, ύστερα από σέντρα του Κολ.
Στο δεύτερο μισό οι πολλές (εκατέρωθεν) αλλαγές, σε συνδιασμό πως η «Ελαφρά Ταξιαρχία» βρίσκεται ακόμη σε περίοδο προετοιμασίας «έριξαν» τον ρυθμό της αναμέτρησης και το σκορ παράμεινε στα επίπεδα του 1-0.
Για τον Απόλλωνα Σμύρνης στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν και οι Ντομίγκες, Μπαξεβανίδης, Ιωαννίδης, Βάρκας, Αθανασιάδης, Κραγιόπουλος, Ρώσση, Χειρίτρανας, Στουρνάρας, Πατράλης. Δεν αγωνίστηκαν οι Μπλάζιτς, Παυλίδης, Καραγκούνης που ενδέχεται να αποχωρήσουν.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα