ΔΕΙΤΕ ΤΑ LIVE
Μαρτίνς: «Θα μπορούσαμε καλύτερο παιχνίδι, σημασία το αποτέλεσμα» (vid)

Μαρτίνς: «Θα μπορούσαμε καλύτερο παιχνίδι, σημασία το αποτέλεσμα» (vid)

Μαρτίνς: «Θα μπορούσαμε καλύτερο παιχνίδι, σημασία το αποτέλεσμα» (vid)

Στο αποτέλεσμα στάθηκε ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς, αναφέροντας πως οι Πειραιώτες παρά το 3-0 επί του Αστέρα Τρίπολης θα μπορούσαν να κάνουν καλύτερο παιχνίδι.

Ο Πέδρο Μαρτίνς είπε στη συνέντευξη Τύπου για:

Την χρησιμοποίηση του Εμβιλά: «Είναι αλήθεια πως αποφασίσαμε να τον βάλαμε γιατί είναι πολύ καλά προετοιμασμένος στη φυσική κατάσταση. Είδαμε πως αυτό που του έλλειπε ήταν τα ματς. Και άλλοι παίκτες θέλουν ματς όπως οι Ραφίνια, Χολέμπας και Σεμέδο. Μιας και δεν είχαμε τη δυνατότητα να δώσουμε και άλλα φιλικά ο μόνος τρόπος να δώσουμε χρόνο και ρυθμό στους παίκτες μας είναι οι επίσημοι αγώνες».

Το εάν κοιτάζει πιο πολύ το αποτέλεσμα και όχι την εμφάνιση: «Είναι αλήθεια πως σίγουρα σημασία σήμερα έχει το αποτέλεσμα. Θα μπορούσαμε να είχαμε κάνει πιο καλό παιχνίδι αλλά είχαμε διακοπές, καθυστερήσεις και ξεκινάμε ένα πρωτάθλημα με περίεργες και δύσκολες συνθήκες και χωρίς μεγάλο διάστημα προετοιμασίας. Δεδομένων των συνθηκών αυτό μπορούμε να δείξουμε. Θα βελτιωνόμαστε παιχνίδι με το παιχνίδι και με την Ομόνοια θεωρούμε πως θα είμαστε καλύτεροι».

Τον Φορτούνη: «Πραγματικά ο Κώστας μπήκε πολύ καλά, έδειξε πως έχει όρεξη και είναι ένας παίκτης που θα μας βοηθήσει πολύ».

LIVE- Δηλώσεις του κ. Πέδρο Μαρτίνς (Ολυμπιακός - Αστέρας Τρίπολης) / LIVE - Mr. Pedro Martins statements (Olympiacos - Asteras Tripolis)

LIVE- Δηλώσεις του κ. Πέδρο Μαρτίνς (Ολυμπιακός - Αστέρας Τρίπολης) / LIVE - Mr. Pedro Martins statements (Olympiacos - Asteras Tripolis) #Olympiacos #slgr #PedroMartins #Coach #PressConference #Live

Δημοσιεύτηκε από Olympiacos FC στις Παρασκευή, 18 Σεπτεμβρίου 2020