Ριέρα: «Νίκη του Αστέρα και με Ολυμπιακό» (vid)

Gazzetta team
Ριέρα: «Νίκη του Αστέρα και με Ολυμπιακό» (vid)

bet365

Ο Αντριάν Ριέρα αναδείχτηκε MVP σε σχετική ψηφοφορία χορηγού του Αστέρα και έστειλα μήνυμα νίκης ενόψει του ματς με τον Ολυμπιακό (18/9, 20.30, Novasports4HD)

Ο Αντριάν Ριέρα αναδείχθηκε μετά από ψηφοφορία των φιλάθλων στο asterastripolis.gr ως ο πολυτιμότερος παίκτης του ΑΣΤΕΡΑ στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό για την 1η αγωνιστική του πρωταθλήματος Super League Interwetten 2020-2021 και βραβεύτηκε σε ειδική εκδήλωση.

«Είμαι πολύ χαρούμενος γι' αυτό το βραβείο. Ευχαριστώ πολύ τον κόσμο και ευχαριστώ την ομάδα μου.

Μου δόθηκε η ελευθερία και πρώτη φορά σκόραρα το προσωπικό μου γκολ, επίσης ευχαριστώ την ομάδα.

Κάναμε μια καλή αρχή απέναντι στον Παναθηναϊκό, ελπίζουμε να έχουμε το ίδιο αποτέλεσμα και με τον Ολυμπιακό, θα είναι μια καλή νίκη για εμάς», είπε ο Ριέρα για το βράβευσή του και το ματς με τον Ολυμπιακό που έρχεται απόψε ενώ σχολίασε και την αλλαγή του στο μαλλί.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα