ΔΕΙΤΕ ΤΑ LIVE
Παναθηναϊκός: Ο Σανς μίλησε για ένα από τα νέα αστέρια της Μπαρτσελόνα

Παναθηναϊκός: Ο Σανς μίλησε για ένα από τα νέα αστέρια της Μπαρτσελόνα

Παναθηναϊκός: Ο Σανς μίλησε για ένα από τα νέα αστέρια της Μπαρτσελόνα

Ο βοηθός του Ντάνι Πογιάτος, Μαρσέλ Σανς, μίλησε στην Marca για τον Κόνραντ, έναν από τους πιο ελπιδοφόρους πιτσιρικάδες της Μπαρτσελόνα.

Στο φιλικό της Μπαρτσελόνα με την Χιρόνα, ο νεαρός Κόνραντ ντε λα Φουέντε, έκανε τον Ρόναλντ Κούμαν να πλέξει δημοσίως το εγκώμιο του Ισπανού εξτρέμ. «Αν έπρεπε να ξεχωρίσω έναν παίκτη σήμερα αυτός θα ήταν ο Κόνραντ ντε λα Φουέντε. Ήταν πραγματικά πολύ καλός και είμαι πολύ χαρούμενος μαζί του». 

Η εμφάνιση του Κόνραντ σε συνδυασμό με όσα είπε ο Ολλανδός τεχνικός, έδωσαν την δυνατότητα στην Marca να φτιάξει ένα ωραίο αφιέρωμα για τον μικρό.

Ένας από τους ανθρώπους που μίλησαν για τον παίκτη, ήταν και ο Μαρσέλ Σανς, ο άμεσος βοηθός του Ντάνι Πογιάτος στον Παναθηναϊκό. Ο Σανς ως μέλος της Μασία, είχε επιλέξει τον Κόνραντ σε μικρή ηλικία.

Ο Σανς δήλωσε χαρακτηριστικά:

᾽᾽Μέχρι το 2010 ήμουν ο προπονητής της Infantil B της Μπαρτσελόνα και υπεύθυνος για την πρόσληψη νέων παικτών για την επόμενη σεζόν. Όταν πρωτοείδαμε τον Κόνραντ ήταν 11 ετών και έπαιξε στο Tecnofutbol, μία ακαδημία της Βαρκελώνης. Αποφασίσαμε άμεσα να τον ενσωματώσουμε στην ομάδα. Τον εκπαίδευσα στην Infantil B ως πρώτος προπονητής. Μετά τον είχα μαζί μου δύο ακόμη χρόνια στη Juvenil B και στο Juvenil Α, ως υπεύθυνος αυτών των ομάδων.

Είναι ένα παιδί που πάντα εκμεταλλεύεται τις συνθήκες και κάνει ό,τι είναι δυνατόν για να βελτιωθεί και να ολοκληρωθεί ως παίκτης. Τα  χαρακτηριστικά που διαθέτει ταιριάζουν στο προφίλ των ακραίων που θέλει να έχει η Μπαρτσελόνα και νομίζω ότι έχει τη δυνατότητα να δείξει το επίπεδο που απαιτείται για την πρώτη ομάδα»