Ατζέντης Βέρντε: «Γι΄αυτό δεν έγινε το deal με τη Σπέτσια, προσπαθούμε ακόμα για τη μεταγραφή»

Ατζέντης Βέρντε: «Γι΄αυτό δεν έγινε το deal με τη Σπέτσια, προσπαθούμε ακόμα για τη μεταγραφή»

Gazzetta team
Ατζέντης Βέρντε: «Γι΄αυτό δεν έγινε το deal με τη Σπέτσια, προσπαθούμε ακόμα για τη μεταγραφή»

bet365

Ο Λουίτζι Λάουρο μίλησε στην Ιταλία για την απόρριψη της πρότασης της Σπέτσια από την ΑΕΚ και την προσπάθεια που γίνεται ώστε ο Βέρντε να πάρει μεταγραφή.

Η ΑΕΚ απέρριψε τελικά την πρόταση της Σπέτσια για τον Ντανιέλε Βέρντε που αφορούσε δανεισμό του παίκτη στην ιταλική ομάδα και υποχρεωτική ρήτρα αγοράς 700.000 ευρώ σε περίπτωση που ο σύλλογος έμενε στη Serie A.

Ο ατζέντης του Βέρντε, ο Λουίτζι Λάουρο μίλησε στο Tuttomercato όπου τόνισε πως η μεταγραφή δεν προχώρησε καθώς η ΑΕΚ δεν έκανε δεκτούς τελικά τους όρους που είχαν μπει, υποστηρίζοντας πως ο Ιταλός εξτρέμ θέλει να επιστρέψει στη χώρα του.

«Δουλέψαμε για περισσότερο από μια εβδομάδα για να γίνει η μεταγραφή. Νομίσαμε πως τα είχαμε καταφέρει, αλλά η ΑΕΚ άλλαξε τους όρους και ζήτησε μια διαφορετική μορφή στο deal σε σχέση με ό,τι είχε συμφωνηθεί. Αυτή είναι η πραγματικότητα και αυτή τη στιγμή δεν ξέρουμε πως θα τελειώσει. Με τους όρους που έχουν αλλάξει πρέπει να δούμε αν η υπόθεση μπορεί να επανέλθει. Ο Ντανιέλε ήταν πολύ χαρούμενος που θα επέστρεψε στην Ιταλία και στη Serie A, αλλά... Ας μην τα παρατάμε, θα δούμε τι θα συμβεί», σχολίασε ο Λάουρο αρχικά και πρόσθεσε:

«Είχαμε συμφωνήσει έναν δανεισμό με υποχρεωτική ρήτρα αγοράς σε περίπτωση παραμονής στη Serie A. Όταν η πρόταση έφτασε, η Σπέτσια δέχθηκε τους όρους που είχε βάλει η ΑΕΚ, αλλά μετά άλλαξαν τους όρους λέγοντας ότι ήθελαν πώληση. Αυτός ήταν ο λόγος που οι διαπραγματεύσεις μπλόκαραν».

Σύμφωνα με τον Λάουρο, στον Βέρντε δεν άρεσε αυτή η εξέλιξη, με τον ατζέντη του Ιταλού να προσθέτει ότι γίνονται προσπάθειες είτε για να επιστρέψει η Σπέτσια είτε για να βρεθεί άλλη πρόταση.

«Δεν το πήρε καλά, αλλά υπάρχουν ακόμα τρεις βδομάδες και αρκετές περιπτώσεις μπορεί να προκύψουν, ίσως και η ίδια ξανά. Ας προσπαθήσουμε να πείσουμε την ΑΕΚ να δεχθεί την πρόταση. Κανείς από εμάς, ούτε ο Ντανιέλε, το πήραμε καλά. Καθώς η μεταγραφική περίοδος είναι ανοικτή, τα πάντα μπορούν να συμβούν ανά πάσα στιγμή και αυτό είναι ευχάριστο. Με τα πρωταθλήματα να ξεκινούν, ένας τραυματισμός είναι αρκετός, ή αν ο προπονητής δεν σε πιστεύει, και είσαι ξανά μέσα στο μεταγραφικό παζάρι».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα