ΔΕΙΤΕ ΤΑ LIVE
Γαβαλάς για την ταινία του Olympiacos TV: «Αφιερωμένη στον Σάββα Θεοδωρίδη»

Γαβαλάς για την ταινία του Olympiacos TV: «Αφιερωμένη στον Σάββα Θεοδωρίδη»

Ο Θεοδωρίδης

Ο Διευθυντής Επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Νίκος Γαβαλάς, στάθηκε με ποστάρισμά του στην ταινία του καναλιού των Πειραιωτών για τον φετινό τίτλο.

Το ποστάρισμα του Νίκου Γαβαλά:
Ετοιμαζόμαστε να μπούμε ξανά στην αφετηρία, έχοντας τα ίδια εφόδια: ασφάλεια, εργατικότητα, αλληλεγγύη, πίστη και όνειρα. Πρόκειται για τα στοιχεία που στην τελευταία σεζόν οδήγησαν τον Ολυμπιακό στην κατάκτηση του πρωταθλήματος και του κυπέλλου Ελλάδας.
 
Είναι το όραμα του κ. Βαγγέλη Μαρινάκη που μας εμπνέει όλους. Είναι οι ισχυροί δεσμοί εντός των τειχών των αποδυτηρίων, οι οποίοι δημιουργούν τις προϋποθέσεις για να έρθουν οι επιτυχίες. Και καμαρώνουμε για τις οικογενειακές σχέσεις ανάμεσα σε όλους όσοι σχετίζονται με το ποδοσφαιρικό τμήμα της ομάδας μας.
 
Έτσι φθάσαμε σε μία αξέχαστη χρονιά, η οποία χωρίς ίχνος υπερβολής είναι η πιο πετυχημένη στην ιστορία του συλλόγου.
 
Όλη αυτή τη διαδρομή προς την κορυφή, την παρουσιάζουμε στην ταινία με θέμα την κατάκτηση του 45ου πρωταθλήματος του Ολυμπιακού, την οποία αφιερώνουμε στον Σάββα Θεοδωρίδη.
 
Και από αύριο, γυρίζουμε σελίδα και αρχίζουμε να πορευόμαστε στο μονοπάτι της νέας περιόδου, συνεχίζοντας να ονειρευόμαστε… 
 
Olympiacos FC