ΔΕΙΤΕ ΤΑ LIVE
Επανέρχεται με νέα βελτιωμένη πρόταση Σπέτσια για Βέρντε

Επανέρχεται με νέα βελτιωμένη πρόταση Σπέτσια για Βέρντε

Επανέρχεται με νέα βελτιωμένη πρόταση Σπέτσια για Βέρντε

Νέα βελτιωμένη πρόταση ετοιμάζεται να καταθέσει η Σπέτσια, προκειμένου να πείσει την ΑΕΚ και να ανάψει το «πράσινο φως» για την παραχώρηση του Ντανιέλε Βέρντε.

Η αρχική πρόταση που κατέθεσε η Σπέτσια, για την απόκτηση του Ιταλού εξτρέμ απορρίφθηκε από την Ενωση. Οι Ιταλοί ήθελαν τον 24χρονο εξτρέμ δανεικό για έναν χρόνο, έχοντας υποχρεωτική οψιόν αγοράς το επόμενο καλοκαίρι, στην περίπτωση που παραμείνουν στη Serie A.

Σύμφωνα με τον Ιταλό δημοσιογράφο, Τζιανλούκα Ντι Μάρτζιο, η Σπέτσια δεν θα παρατήσει εύκολα την υπόθεση του Βέρντε και ετοιμάζει νέα βελτιωμένη πρόταση, προκειμένου να πείσει την ΑΕΚ.

Συγκεκριμένα, αναφέρει πως η ιταλική ομάδα θα αρχίσει ξανά τις συζητήσεις με τον Δικέφαλο και θα προτείνει μία νέα προσφορά οψιόν αγοράς 800.000 ευρώ.

«Η Σπέτσια δεν θέλει να παραιτηθεί και είναι έτοιμη για επανέναρξη των συζητήσεων. Μία νέα προσφορά οψιόν αγοράς 800.000 ευρώ μπορεί να γίνει για να ολοκληρωθεί η συμφωνία», αναφέρεται χαρακτηριστικά στο δημοσίευμά του.

Βέβαια, δεν ξεκαθαρίζει εάν η νέα πρόταση θα είναι αγορά ή δανεισμός με υποχρεωτική οψιόν αγοράς για το επόμενο καλοκαίρι.

Διαβάστε επίσης: