Super League Interwetten: Οι παίκτες που έκαναν ντεμπούτο στην πρεμιέρα

Gazzetta team
Super League Interwetten: Οι παίκτες που έκαναν ντεμπούτο στην πρεμιέρα

bet365

Όχι ένας και δύο, αλλά 27 παίκτες έκαναν ντεμπούτο στο πρωτάθλημα της Super League Interwetten στα ματς της 1ης αγωνιστικής.

Από τους 152 ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν στα πέντε παιχνίδια της 1ης αγωνιστικής, οι 27 έκαναν το ντεμπούτο τους στην κατηγορία, ενώ οι 125 ήταν γνώριμοι. Ο πιο παλιός είναι ο Λουκάς Βύντρα, που έπαιξε για πρώτη φορά το 2003.

Τα περισσότερα νέα πρόσωπα παρουσίασε ο Βόλος, καθώς από τους 15 παίκτες που χρησιμοποίησε, οι 11 έκαναν ντεμπούτο με τη φανέλα του και οι πέντε από αυτούς έκαναν ντεμπούτο και στην κατηγορία. Οι άλλοι έξι δηλαδή είχαν ήδη συμμετοχή με άλλες ομάδες.

Στον αντίποδα η Λαμία δεν παρουσίασε καινούργιο παίκτη στην κατηγορία, αφού και οι 14 που χρησιμοποίησε έχουν ξαναπαίξει. Μάλιστα ακόμα πιο εντυπωσιακό είναι ότι οι 13 από τους 14 έχουν ξαναφορέσει τη φανέλα της και μόνο ο Γιάννης Σαραμαντάς, που έπαιζε στον Πανιώνιο, έκανε ντεμπούτο με τη φανέλα της.

Αριθμός παικτών που έκαναν ντεμπούτο με τη φανέλα των ομάδων:

11 παίκτες: Βόλος

6 παίκτες: Άρης, ΑΕΛ, ΟΦΗ

5 παίκτες: Παναιτωλικός

4 παίκτες: Ατρόμητος

3 παίκτες: Αστέρας Τρίπολης, Παναθηναϊκός

2 παίκτες ΠΑΟΚ

1 παίκτης: Λαμία

Αριθμός παικτών που έκαναν ντεμπούτο και στην ομάδα και στην κατηγορία:

5 παίκτες: Βόλος

4 παίκτες: Άρης, ΑΕΛ

3 παίκτες: Ατρόμητος, Αστέρας Τρίπολης

2 παίκτες: ΠΑΟΚ, ΟΦΗ, Παναιτωλικός, Παναθηναϊκός

0 παίκτες: Λαμία

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα