ΠΑΟΚ: Στην Άρσεναλ το 40% της μεταγραφής του Άκπομ!

ΠΑΟΚ: Στην Άρσεναλ το 40% της μεταγραφής του Άκπομ!

Γιάννης Γεωργόπουλος
ΠΑΟΚ: Στην Άρσεναλ το 40% της μεταγραφής του Άκπομ!

bet365

Η Άρσεναλ έχει διατηρήσει ποσoστό 40% από την μεταπώληση του Τσούμπα Άκπομ και ως εκ τούτου ένα ποσό κοντά στο 1.2 εκατ. ευρώ θα καταλήξει στα ταμεία των «κανονιέρηδων».

Ο ΠΑΟΚ έχει έρθει σε συμφωνία με την Μίντλεσμπρο για την μεταγραφή του Τσούμπα Άκπομ, η οποία αναμένεται να ξεπεράσει τα 3 εκατ. ευρώ.

Αξίζει να σημειωθεί πως η Άρσεναλ βάσει των όσων είχαν συμφωνηθεί με τον ΠΑΟΚ το καλοκαίρι του 2018 κατέχει το 40% των δικαιωμάτων του 24χρονου επιθετικού σε περίπτωση που εκείνος επιστρέψει στο «Νησί», ενώ είχε προβλεφθεί ποσοστό 30% για του Λονδρέζους εάν ο Άκπομ συνέχιζε την καριέρα του σε ευρωπαϊκό σύλλογο εκτός Αγγλίας.

Οι Άγγλοι υποστηρίζουν πως από την στιγμή που προχωρά η μεταγραφή του Άκπομ στην Μίντλεσμπρο έναντι 3 εκατ. ευρώ, ο ΠΑΟΚ καλείται να καταβάλει περίπου το 1 εκατ. (το 40% του ποσού) στην ομάδα της Championship. Ως εκ τούτου ο «Δικέφαλος» θα βάλει στα ταμεία του περίπου 1,8 εκατ. ευρώ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα