ΠΑΟΚ: Μπήκε με την ομάδα ο Ντάγκλας Αουγκούστο

ΠΑΟΚ: Μπήκε με την ομάδα ο Ντάγκλας Αουγκούστο

Gazzetta team
ΠΑΟΚ: Μπήκε με την ομάδα ο Ντάγκλας Αουγκούστο

bet365

Ο Βραζιλιάνος μέσος του ΠΑΟΚ επέστρεψε, μετά από ένα πολύ μεγάλο διάστημα απουσίας, σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων μαζί με την υπόλοιπη ομάδα.

Την επομένη της μεγάλης πρόκρισης επί της Μπενφίκα, ο ΠΑΟΚ είναι υποχρεωμένος να στρέψει την προσοχή του στο παιχνίδι της Παρασκευής (18.09, 19:00) κόντρα στον Ατρόμητο.

Τα ευχάριστα νέα για τον Αμπέλ Φερέιρα έχουν να κάνουν με την επιστροφή του Ντάγκλας Αουγκούστο στις προπονήσεις, ενώ σ’ ότι αφορά τον Ροντρίγκο Σοάρες συνέχισε με ατομικό πρόγραμμα.

Όσοι βρέθηκαν στην αρχική 11άδα της μάχης με τους Πορτογάλους ακολούθησαν πρόγραμμα αποφόρτισης, ενώ οι υπόλοιποι προπονήθηκαν σε υψηλούς ρυθμούς, δίνοντας έμφαση στην κυκλοφορία και την κατοχή της μπάλας, αλλά και στην τακτική προσέγγιση του επόμενου αγώνα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα