Κούγιας: «Αριστο κοουτσάρισμα του Φερέιρα, συγχαρητήρια ΠΑΟΚ»

Gazzetta team
Κούγιας: «Αριστο κοουτσάρισμα του Φερέιρα, συγχαρητήρια ΠΑΟΚ»

bet365

Ο Αλέξης Κούγιας μέσω επίσημης ανακοίνωσης της ΑΕΛ αναφέρθηκε στο ΠΑΟΚ-Μπενφίκα. «Μας κάνατε υπερήφανους».

Ο Αλέξης Κούγιας μέσω επίσημης ανακοίνωσης της ΑΕΛ έδωσε συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ για την πρόκριση επί της Μπενφίκα και μεταξύ άλλων τόνισε ότι «Το ελληνικό ποδόσφαιρο δεν έχει ανάγκη ούτε ομάδες σφραγίδες, ούτε ομάδες που ανήκουν σε αγέλες, ούτε τις αισχρές διαιτησίες των ανέντιμων διαιτητών, που εξαφάνισαν τους οπαδούς από τα γήπεδα όλης της Ελλάδας».

Αναλυτικά η ανακοίνωση

«Οι ποδοσφαιριστές, οι προπονητές, το ΔΣ, ο κ. Αλέξης Κούγιας και οι οπαδοί μας συγχαίρουμε όλον τον οργανισμό της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για την ιστορική πρόκριση εις βάρος της μεγάλης Μπενφίκα.

Η μεγαλειώδης εμφάνιση των ποδοσφαιριστών του ΠΑΟΚ και το άριστο κοουτσάρισμα του κ. Φερέιρα ήταν οι οδηγοί για αυτήν την μεγάλη και ιστορική νίκη και η προσφορά σας είναι τεράστια για ολόκληρο το οικοδόμημα του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Η χθεσινή εικόνα του ΠΑΟΚ είναι μια απόλυτη απάντηση για όλους αυτούς οι οποίοι συστηματικά υποτιμούν την ανταγωνιστικότητα του ελληνικού ποδοσφαίρου και του ελληνικού πρωταθλήματος της Super League και η μοναδική απάντηση σε όλο αυτό το βρώμικο παρασκήνιο που από το 1996 δηλητηριάζει το ελληνικό ποδόσφαιρο κι έχει εξαφανίσει τη χαρά από τα πρόσωπα όλων των Ελλήνων οπαδών.

Το ελληνικό ποδόσφαιρο δεν έχει ανάγκη ούτε ομάδες σφραγίδες, ούτε ομάδες που ανήκουν σε αγέλες, ούτε τις αισχρές διαιτησίες των ανέντιμων διαιτητών, που εξαφάνισαν τους οπαδούς από τα γήπεδα όλης της Ελλάδας.

Συγχαρητήρια και πάλι και χαιρόμαστε που οι ευχές μας μετά το μεταξύ μας παιχνίδι την προηγούμενη Παρασκευή στην Τούμπα έπιασαν τόπο.

Μας κάνατε για άλλη μια φορά υπερήφανους όλους όσους ασχολούμαστε με το ελληνικό ποδόσφαιρο και είμαστε βέβαιοι ότι με τον ίδιο τρόπο θα πανηγυρίσουμε άλλη μια φορά και την πρόκριση επί της Κράσνονταρ.

Για την ΠΑΕ ΑΕΛ

Ο Πρόεδρος

Αλέξης Κούγιας»

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα