Ολυμπιακός: Θέλει τον Φερνάντες ο Μαρτίνς σύμφωνα με Πορτογάλους (vids)

Ολυμπιακός: Θέλει τον Φερνάντες ο Μαρτίνς σύμφωνα με Πορτογάλους (vids)

Gazzetta team
Ολυμπιακός: Θέλει τον Φερνάντες ο Μαρτίνς σύμφωνα με Πορτογάλους (vids)

bet365

Την περίπτωση του 24χρονου κεντρικού αμυντικού, Ιβανίλντο Φερνάντες φέρεται να εξετάζει ο Ολυμπιακός σύμφωνα με δημοσιεύματα στην Πορτογαλία.

Το τελευταίο διάστημα όλο και αυξάνονται τα δημοσιεύματα που θέλουν τον Σεμέδο να αποχωρεί από τον Ολυμπιακό. Οι Πειραιώτες βέβαια δεν μένουν με σταυρωμένα χέρια και ήδη αναζητούν τους παίκτες που θα αντικαταστήσουν τον Πορτογάλο κεντρικό αμυντικό. Ψηλά στην λίστα του Πέδρο Μαρτίνς, σύμφωνα με την «Record» είναι και ο 24χρονος επίσης Πορτογάλος, Ιβανίλντο Φερνάντες.

Η συγκεκριμένη εφημερίδα μάλιστα αναφέρει πως ο Φερνάντες είναι μια πολύ καλή επιλογή για τον Ολυμπιακό και πως τον θέλει και ο Πέδρο Μαρτίνς. Ο νεαρός κεντρικός αμυντικός γεννήθηκε στην Αμαδόρα από όπου και ξεκίνησε στις εκεί ακαδημίες πριν αποκτηθεί από την Σπόρτινγκ. Στους... πράσινους δεν έπαιξε ποτέ στην πρώτη ομάδα, αλλά δόθηκε αρχικά δανεικός στην Μορείρένσε όπου και αγωνίστηκε σε 24 παιχνίδια και στην συνέχεια επίσης δανεικός σε Τσάμπζονσπορ και Ρίζερσπορ όπου είχε 3 και 11 συμμετοχές αντίστοιχα.

Έχει παίξει σε όλες τις μικρές Εθνικές ομάδες της Πορτογαλίας και είναι ένας παίκτης που διακρίνεται στο ψηλό παιχνίδι καθώς είναι και 1.94, αλλά και στην δύναμή του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα