«Εξαιρετική τεχνική κατάρτιση ο Μπουφάλ, αλλά ατομιστής» (vid)

«Εξαιρετική τεχνική κατάρτιση ο Μπουφάλ, αλλά ατομιστής» (vid)

Γιάννης Γεωργόπουλος
«Εξαιρετική τεχνική κατάρτιση ο Μπουφάλ, αλλά ατομιστής» (vid)

bet365

Ο Μαροκινός ρεπόρτερ, Ραφίκ Αγιούμπ ζυγίζει στο gazzetta.gr τα υπέρ και τα κατά του συμπατριώτη του εξτρέμ, Σοφιάν Μπουφάλ που απασχολεί τον Ολυμπιακό. «Διαθέτει τρομερή ντρίμπλα, αλλά θα πρέπει να αλλάξει τη νοοτροπία του».

Ένας «ζογκλέρ» της μπάλας με εξαιρετική τεχνική κατάρτιση, φοβερό ταλέντο ψάχνει την κατάλληλη ομάδα προκειμένου να βρει την ποδοσφαιρική Ιθάκη του και να ανεβάσει τις ποδοσφαιρικές μετοχές του. Ο Σοφιάν Μπουφάλ βρίσκεται εσχάτως ψηλά στη λίστα του Πέδρο Μαρτίνς για την θέση του αριστερού εξτρέμ. Πρόκειται για ποδοσφαιριστή με δεδομένη ποιότητα, αλλά και αδυναμίες σε ότι αφορά κυρίως τον τρόπο που αντιλαμβάνεται το ποδόσφαιρο.

Ο Μπουφάλ ο οποίος πριν από τέσσερα χρόνια μεταπήδησε από την Λιλ στην Σαουθάμπτον έναντι 18.700.000 ευρώ, έδειξε μέρος των δυνατοτήτων του σε Premier League, La Liga και Ligue 1. Ο Μαροκινός ρεπόρτερ, ο Ραφίκ Αγιούμπ του Elbotola μίλησε στο gazzetta.gr για τον συμπατριώτη του, επισημαίνοντας τις αρετές του, αλλά και τα μειονεκτήματα του που σχετίζονται κυρίως από την υπερβολική αυτοπεποίθηση του που τον οδηγεί σε λάθος επιλογές.

«Ο Μπουφάλ είναι καλός παίκτης και διαθέτει το ταλέντο και τις ικανότητες για να κάνει την διαφορά. Έχει εξαιρετική ντρίμπλα και φημίζεται για την τεχνική του κατάρτιση. Δυστυχώς όμως σε αρκετές περιπτώσεις εμφανίζει εγωιστικές τάσεις στον αγωνιστικό χώρο και παρά την εξαιρετική τεχνική το δεν βοηθάει με αυτό τον τρόπο την ομάδα του, όντας ατομιστής. Είναι κάτι που θα πρέπει να του το χρεώσουμε.

Την τελευταία τετραετία αγωνίστηκε σε Θέλτα Βίγκο και Σαουθάμπτον, αλλά δεν ήταν όσο αποτελεσματικός θα έπρεπε βάσει του ταλέντου. Η μεταγραφή του από την Λιλ στη Σαουθάμπτον είχε κοστίσει 18 εκατ. ευρώ. Θα πρέπει να δουλέψει πάνω στον χαρακτήρα του, αλλά και στη νοοτροπία του. Θα πρέπει να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζει το ποδόσφαιρο.

Δεν είναι μόνο να ντριμπλάρεις και να προσφέρεις show, αλλά να βοηθάς την ομάδα. Ο Μπουφάλ μπορεί να γίνει πιο ποιοτικός ποδοσφαιριστής, αλλά χρειάζεται έναν προπονητή, ο οποίος θα γνωρίζει καλά τις αρετές του και θα του πει την αλήθεια».

Δείτε τα μαγικά του Μπουφάλ...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα