Απόλλων Σμύρνης: Απόλυτο αφεντικό ο Παράσχος!

Παναγιώτης Δαλαταριώφ
Απόλλων Σμύρνης: Απόλυτο αφεντικό ο Παράσχος!

bet365

Τα «θέλω» του Γιώργου παράσχου υπερισχύουν των υποσχέσεων που έδωσε ο Τάκης Μονεμβασιώτης σε κάποιους παίκτες που έπαιξαν στα μπαράζ!

Ο Γιώργος Παράσχος επέστρεψε στη Ριζούπολη, ύστερα από απόφαση του ιδιοκτήτη της ομάδας Παναγιώτη Μονεμβασιώτη.

Η συνεργασία που είχαν οι δύο πλευρές,οδήγησε τον ισχυρό άντρα του συλλόγου να εμπιστευτεί το χτίσιμο της ομάδας σ'έναν άνθρωπο που ξέρει όσο λίγοι τη Super League Interwetten.

Πριν συμβεί αυτό, όμως, ο Μονεμβασιώτης είχε υποσχεθεί σε κάποιους παίκτες ότι θα έμεναν στην ομάδα και μετά τα μπαράζ με την Ξάνθη.

Τρεις εξ αυτών δεν υπολογίζονται όμως από τον Παράσχο και μάλιστα ο ίδιος τους είπε ότι θα ήταν καλύτερο για τους ίδιους να βρουν άλλη ομάδα.

Αξίζει.δε, να σημειωθεί ότι υπήρξε και περίπτωση ποδοσφαιριστή, ο οποίος ενημερώθηκε από τον κόουτς ότι υπολογίζεται κανονικά - αν και ήταν στο γκρουπ των παικτών που έμειναν λόγω της συμμετοχής του στα μπαράζ.

Ο Μονεμβασιώτης από την άλλη, κρατώντας το λόγο του δεν μπορεί να τους διώξει και προκειμένου να διατηρήσει τις ισορροπίες αλλά και την υπόσχεσή του προς όλες τις πλευρές, φαίνεται πως είναι αναγκασμένος να πληρώσει συμβόλαια, τα οποία επί της ουσίας δεν είναι σημαντικά για τον Γιώργο Παράσχο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα