Το μεσημέρι στην Ελλάδα για την ΑΕΚ ο Γκαρσία!

Το μεσημέρι στην Ελλάδα για την ΑΕΚ ο Γκαρσία!

Gazzetta team
Το μεσημέρι στην Ελλάδα για την ΑΕΚ ο Γκαρσία!

bet365

Το μεσημέρι της Τρίτης (15/09) εκτός απροόπτου, αναμένεται στην χώρα μας ο Λιβάι Γκαρσία, για λογαριασμό της ΑΕΚ.

Στην τελική ευθεία της μετακίνησης του στην ΑΕΚ μπαίνει, ο Λιβάι Γκαρσία, καθώς τα ξημερώματα πέταξε από το Τελ Αβίβ με προορισμό τη Βιέννη και από εκεί θα πετάξει για την Αθήνα.

Ο 22χρονος μεσοεπιθετικός αναμένεται στο «Ελ. Βενιζέλος» το μεσημέρι κι εν συνεχεία θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις και θα υπογράψει το πενταετές συμβόλαιό του με την ΑΕΚ.

Ο Λιβάι Γκαρσία, έχει μαζί του το αρνητικό τεστ του κορονοϊού, αλλά πιθανότατα θα χρειαστεί να κάνει και στο αεροδρόμιο.

Θυμίζουμε ότι η ΑΕΚ κέρδισε τον Ολυμπιακό στην κούρσα για την απόκτηση του Γκαρσία. Η Ένωση το βράδυ της Κυριακής έφτασε σε συμφωνία με την Μπεϊτάρ στα 2,6 εκατ. ευρώ για το 60% των δικαιωμάτων του, προσφέροντας μεγαλύτερη προκαταβολή και περισσότερα εγγυημένα χρήματα στην ισραηλινή ομάδα, ενώ και ο ίδιος ο Γκαρσία μετέφερε στη διοίκηση της Μπεϊτάρ την επιθυμία του να συνεχίσει την καριέρα του στην ΑΕΚ. Κάτι που «κλείδωσε» οριστικά το deal.

Διαβάστε επίσης:

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα