«Ο ΠΑΟΚ έκανε πρόταση στον Πιάτσα της Γιουβέντους», γράφουν οι Ιταλοί

«Ο ΠΑΟΚ έκανε πρόταση στον Πιάτσα της Γιουβέντους», γράφουν οι Ιταλοί

Gazzetta team
«Ο ΠΑΟΚ έκανε πρόταση στον Πιάτσα της Γιουβέντους», γράφουν οι Ιταλοί

bet365

Στο στόχαστρο του ΠΑΟΚ φέρεται πως είναι ο Κροάτης εξτρέμ, Μάρκο Πιάτσα σύμφωνα με ιταλικά δημοσιεύματα.

Ο 25χρονος μεσοεπιθετικός, ανήκει στη Γιουβέντους και έχει ξεκινήσει κανονικά την προετοιμασία μαζί με τους «μπιανκονέρι» τη φετινή σεζόν, προκειμένου να αποδείξει πως αξίζει μία θέση στο ρόστερ.

Παρ' όλα αυτά σύμφωνα με τον Ιταλό δημοσιογράφο Τζιαλούνκα Ντι Μάρτζιο, το όνομά του παίζει δυνατά για τον ΠΑΟΚ. Συγκεκριμένα, ο Δικέφαλος του Βορρά, όπως τονίζει, κατέθεσε ήδη πρόταση για την απόκτησή του, πριν από λίγες ημέρες.

Βέβαια, στο παιχνίδι δεν παίζει μόνος του ο ΠΑΟΚ, καθώς υπάρχει ενδιαφέρον από τις ιταλικές ομάδες, Πάρμα, Τζένοα και Βερόνα. Την περυσινή σεζόν, ο Πιάτσα αγωνίστηκε με τη μορφή δανεισμού στην Άντερλεχτ, πετυχαίνοντας ένα γκολ σε τέσσερις συμμετοχές.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα