Προβληματισμένος αλλά σίγουρος για τον δικό του Παναθηναϊκό ο Πογιάτος

Προβληματισμένος αλλά σίγουρος για τον δικό του Παναθηναϊκό ο Πογιάτος

Νίκος Αθανασίου
Προβληματισμένος αλλά σίγουρος για τον δικό του Παναθηναϊκό ο Πογιάτος

bet365

Ο Ισπανός τεχνικός ήταν θορυβημένος από την εικόνα της ομάδας του στην Τρίπολη, ωστόσο, θεωρεί δεδομένο πως η δουλειά που κάνει στο Κορωπί θα βγει άμεσα πάνω στο χορτάρι.

Το βράδυ της Κυριακής θα το θυμάται για όλη του την ζωή. Ήταν το παρθενικό παιχνίδι στην καριέρα του ως πρώτος προπονητής σε επαγγελματικό επίπεδο. Aνεξάρτητα από το αποτέλεσμα, λοιπόν, αυτός ο αγώνας στο γήπεδο της Τρίπολης θα έχει ξεχωριστή σημασία για τον Ντάνι Πογιάτος.

Ο Ισπανός τεχνικός σίγουρα θα ήθελε να ξεκινήσει με νίκη την σταδιοδρομία του ως head coach, ωστόσο, περισσότερο από την ήττα, αυτό που τον ενόχλησε, τον προβλημάτισε και τον εκνεύρισε, ήταν η εικόνα της ομάδας του, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο.

Μετά το τέλος του αγώνα, ο Πογιάτος κλείστηκε στις σκέψεις του και μέχρι να αποχωρήσει η αποστολή για την Αθήνα, φαινόταν και ήταν αρκετά προβληματισμένος από όσα κατέθεσε το σύνολό του πάνω στο χορτάρι. Στους παίκτες του μέσα στα αποδυτήρια δεν θέλησε να πει πολλά, παρά μόνο «σηκώστε το κεφάλι, σκεφτείτε το παιχνίδι και τα υπόλοιπα θα τα πούμε με ηρεμία στο Κορωπί».

Ο 42χρονος κόουτς παρά τους όσους προβληματισμούς «γέννησε» η πρεμιέρα, μιλούσε για ένα σημαντικό μάθημα ενόψει της συνέχειας και εξέφραζε την σιγουριά του πως σύντομα θα βγουν πάνω στον αγωνιστικό χώρο όλα όσα δουλεύει στο Κορωπί.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα