Ολυμπιακός: Οι 3+1 επόμενες μεταγραφές

Ολυμπιακός: Οι 3+1 επόμενες μεταγραφές

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Οι 3+1 επόμενες μεταγραφές

bet365

Ο Ολυμπιακός έχει στο μεταγραφικό του... προσκήνιο τουλάχιστον άλλες τέσσερις προσθήκες με τις θέσεις των αριστερού μπακ και εξτρέμ να συνιστούν προτεραιότητα.
Στην διοίκηση της ΠΑΕ Ολυμπιακός θέλουν αυτήν την εβδομάδα να κλείσουν τουλάχιστον δύο ανοιχτά μέτωπα και ο Πέδρο Μαρτίνς περιμένει τις επόμενες προσθήκες της ομάδας. Ας δούμε μία προς μία τις επόμενες κινήσεις των νταμπλούχων Ελλάδας:
Βασικός αριστερός μπακ: Θα είναι ο παίκτης που θα παίζει στα περισσότερα παιχνίδια, με back up τον Χολέμπας. Βασικός στόχος για να κλείσει είναι ο Βραζιλιάνος Ματέους Ρέις, που εκτιμάται ότι θα πιάσει λιμάνι εντός των επόμενων ημερών.
Βασικός εξτρέμ: Ας τον αναφέρουμε ως «αντί-Ποντένσε». Ο Σοφιάν Μπουφάλ είναι σε πρώτο πλάνο με την αισιοδοξία πως θα γίνει το deal με τη Σαουθάμπτον.
Στόπερ στην περίπτωση αποχώρησης του Σεμέδο: Ο Ρούμπεν Σεμέδο παραμένει μετέωρος και ακόμα δεν μπορεί να αποκλειστεί ολοκληρωτικά το ενδεχόμενο συμφωνίας του Ολυμπιακού με τη Μπενφίκα για την πώλησή του. Ο Ολυμπιακός ήδη έχει κινητοποιηθεί για βασικό στόπερ σ' αυτό το ενδεχόμενο.
Αναπληρωματικός δεξιός μπακ: Ο Ραφίνια θα είναι ο Νο1 στην... ιεραρχία. Όμως ο Ολυμπιακός θέλει και μία έξτρα λύση γι' αυτή τη θέση και κινείται ανάλογα, καθώς ο Τοροσίδης κρέμασε τα παπούτσια του και ο Μπρούνο αγωνίστηκε στον τελικό ως «υπηρεσιακός» σ' αυτή τη θέση.
* Ο Μαντί Καμαρά παραμένει ένας μέσος με πολύ μεγάλη ζήτηση αλλά εφόσον πωληθεί, αυτό θα γίνει με πολύ μεγάλο ποσό, σαφώς μεγαλύτερο από τα περίπου 16 εκατ. ευρώ της Λίβερπουλ για τον Τσιμίκα. Εάν συμβεί αυτό ο Ολυμπιακός δεν θα αφήσει έτσι το κενό του...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα