ΠΑΣ Γιάννινα: Συμφωνία με το car.gr για χορηγός της εμπορικής ονομασίας

Gazzetta team
ΠΑΣ Γιάννινα: Συμφωνία με το car.gr για χορηγός της εμπορικής ονομασίας

bet365

Ο ΠΑΣ Γιάννινα ανακοίνωσε την συμφωνία με εταιρία που θα είναι χορηγός της εμπορικής ονομασίας. Δεν αλλάζει η επίσημη επωνυμία της ΠΑΕ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η Π.Α.Ε. Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας της με τη γνωστή ιστοσελίδα “CAR.gr”.
Για τη φετινή ποδοσφαιρική περίοδο, θα προστεθεί το εμπορικό όνομα “CAR.gr” στον διακριτικό τίτλο της ΠΑΕ και θα χρησιμοποιείται σε όλες τις εμπορικές χρήσεις και τις επίσημες επικοινωνίες με συνεργάτες και εταίρους (διευκρινίζεται ότι η επίσημη επωνυμία της Π.Α.Ε. Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 δεν μεταβάλλεται).
Με την ευκαιρία της ανακοίνωσης της επέκτασης της συνεργασίας μας, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους Ηπειρώτες αδελφούς Τσαγκαλίδη για τη διαρκή στήριξη τους, ιδιαίτερα κατά την πραγματικά δύσκολη και πρωτόγνωρη για όλους μας περσινή χρονιά.
Η εταιρεία CAR.gr ξεκίνησε πριν από δύο δεκαετίες εισάγοντας την καινοτομία στον τρόπο με τον οποίο γίνονται οι αγοραπωλησίες οχημάτων στην Ελλάδα. Η ενασχόληση με τον κλάδο του αυτοκινήτου βοήθησε να κατανοηθούν οι ανάγκες και οι απαιτήσεις της Ελληνικής Αγοράς πολύ σύντομα.
Σήμερα η CAR.gr αποτελεί τη μεγαλύτερη μηχανή αναζήτησης καινούριων και μεταχειρισμένων οχημάτων και μια από τις μεγαλύτερες ιστοσελίδες σε επισκεψιμότητα στην Ελλάδα σε όλους τους κλάδους. Η τεχνογνωσία αυτή στον χώρο των αγγελιών οχημάτων αποτέλεσε το εφαλτήριο για την δραστηριοποίησή της στον γενικότερο κλάδο των αγγελιών.
Φιλοξενεί τις αγγελίες ιδιωτών και εμπόρων προσφέροντας μια ολοκληρωμένη εικόνα της αγοράς και κάνοντας την αγοραπωλησία ακόμη πιο εύκολη. Καθημερινά προσφέρει τη δυνατότητα σε εκατομμύρια επισκέπτες να κάνουν μια πλήρη έρευνα αγοράς, να συγκρίνουν και να βρουν ό,τι ψάχνουν.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα