Μπέρντσεν στο gazzetta.gr: «Μεγάλη ομάδα ο ΠΑΟΚ, σωστή επιλογή για τον Περέιρα»

Μπέρντσεν στο gazzetta.gr: «Μεγάλη ομάδα ο ΠΑΟΚ, σωστή επιλογή για τον Περέιρα»

Γιάννης Γεωργόπουλος
Μπέρντσεν στο gazzetta.gr: «Μεγάλη ομάδα ο ΠΑΟΚ, σωστή επιλογή για τον Περέιρα»

bet365

Ο προπονητής της Βίκινγκ Στάβανγκερ, Μπιάρνε Μπέρντσεν εκθείασε στο gazzetta.gr τον νεοφερμένο αριστερό μπακ του ΠΑΟΚ, Άντριαν Νίλσεν Περέιρα. «Επιθετικός μπακ, δυνατός στον αέρα. Τρέχει συνεχώς, σκοράρει και δημιουργεί».

bwin: Κορυφαίες οnline αποδόσεις στην Premier League. |21+

Από το Στάβανγκερ στην Τούμπα. Ο ΠΑΟΚ ενέταξε στο δυναμικό του για τα επόμενα τέσσερα χρόνια, τον δικό του Βίκινγκ. Ο Άντριαν Νίλσεν Περέιρα θεωρείται από τα μεγαλύτερα ταλέντα στη Νορβηγία στη θέση του αριστερού μπακ.

Ο διεθνής με την U-21 της Νορβηγίας βγαίνει για πρώτη φορά εκτός συνόρων προκειμένου να αποκτήσει ακόμη μεγαλύτερες παραστάσεις. Πρόκειται για έναν σύγχρονο επιθετικογενή αριστερό μπακ, ο οποίος διακρίνεται για την ταχύτητα, την τεχνική κατάρτιση που διαθέτει, αλλά και την συμμετοχή στο επιθετικό κομμάτι. Τουλάχιστον αυτό είχε δείξει στη Βίκινγκ με τη φανέλα της οποίας κατέγραψε στην τρέχουσα σεζόν στο νορβηγικό πρωτάθλημα, 15 συμμετοχές, 2 γκολ και 4 ασίστ.

Ο προπονητής του νορβηγικού συλλόγου, Μπιάρνε Μπέρντσεν μίλησε στο gazzetta.gr για τον μέχρι πρότινος παίκτη της Βίκινγκ, εκθειάζοντας το ταλέντο του. Παράλληλα αναφέρθηκε και στην απόφαση του να συνεχίσει την καριέρα του στον ΠΑΟΚ κάνοντας λόγο για μια «μεγάλη ομάδα» που του δίνει την δυνατότητα να δείξει το ταλέντο του και στην Ευρώπη.

Πως θα χαρακτηρίζατε αγωνιστικά τον Άντριαν Νίλσεν Περέιρα;

«Είναι ένας πολύ επιθετικός μπακ. Τρέχει συνεχώς πάνω κάτω στην πτέρυγα που καλύπτει. Διαθέτει πολύ καλό αριστερό πόδι, μπορεί να σκοράρει και να δημιουργήσει φάσεις. Είναι επίσης πολύ καλός στον αέρα».

Θεωρείτε πως ο ΠΑΟΚ ήταν η κατάλληλη επιλογή για την καριέρα του;

«Θεωρώ πως ο ΠΑΟΚ είναι πολύ καλή επιλογή για τον Άντριαν. Είναι μια μεγάλη ομάδα που παίρνει μέρος σε ευρωπαϊκά ματς, ενώ το ελληνικό πρωτάθλημα είναι αρκετά δυνατό. Νομίζω πως ο ανταγωνισμός στην ελληνική ομάδα θα του κάνει καλό. Μέσα από την παρουσία του στον ΠΑΟΚ με τις εμπειρίες που θα αποκτήσει είναι σε θέση να εξελιχθεί περισσότερο και να πάρει μεταγραφή σε ακόμη μεγαλύτερο σύλλογο».

Τι θα σας λείψει περισσότερο από τον Περέιρα στη Βίκινγκ;

«Πρόκειται για έναν φανταστικό χαρακτήρα, ο οποίος δεν φοβάται να βάλει τα πόδια του στην φωτιά για να βοηθήσει την ομάδα του. Θα μου λείψει η αποφασιστικότητα του και ο τρόπος με τον οποίο αγωνιζόταν στην ομάδα».

Εκτιμάτε πως είναι ποδοσφαιριστής, ο οποίος μπορεί να κληθεί σύντομα στην εθνική Νορβηγίας;

«Στη συγκεκριμένη θέση υπάρχει πληρότητα στην εθνική Νορβηγίας και θεωρώ πως ίσως δεν καταφέρει σύντομα να κληθεί. Εάν όμως πάρει χρόνο συμμετοχής στον ΠΑΟΚ και αποκτήσει παραστάσεις είμαι βέβαιος πως κάποια στιγμή θα αγωνιστεί και στην εθνική ανδρών της Νορβηγίας».

Μιλήσατε καθόλου μετά την μετακίνηση του στον ΠΑΟΚ; Ποια είναι η συμβουλή που του δώσατε;

«Μιλήσαμε για την μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ. Η συμβουλή μου είναι να έχει υπομονή μέχρι να πάρει ευκαιρίες. Ασφαλώς ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος, αλλά θεωρώ πως θα καταφέρει να ανταποκριθεί στις νέες προκλήσεις του».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα