Ποιος προπονητής είναι το φαβορί ν' αποχωρήσει πρώτος σύμφωνα με τις στοιχηματικές (poll)

Gazzetta team
Ποιος προπονητής είναι το φαβορί ν' αποχωρήσει πρώτος σύμφωνα με τις στοιχηματικές (poll)

bet365

To ελληνικό πρωτάθλημα άρχισε και ήδη οι στοιχηματικές έβγαλαν... φαβορί για τους προπονητές που δεν θα προλάβουν την παρέλαση!

Είναι ένα από τα πρώτα ερωτήματα. Ποιος ή καλύτερα ποιοι προπονητές δεν θα προλάβουν την παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου! Επειδή Ελλάδα είμαστε στο πρόσφατο παρελθόν οι προπονητές δεν προλάβαιναν καν τον Σεπτέμβρη (θυμηθείτε πέρσι τον Καρντόσο στην ΑΕΚ), αλλά φέτος λόγω της πανδημίας το ελληνικό πρωτάθλημα άργησε ν' αρχίσει οπότε έχει μεγαλύτερη βάση το ποιος θα προλάβει την παρέλαση.

Ηδη οι στοιχηματικές έχουν βγάλει τις πρώτες αποδόσεις για το ποιος τεχνικός είναι φαβορί ν' αποχωρήσει πρώτος! Και σύμφωνα με αυτές ο Πέδρο Μαρτίνς είναι ο πιο ασφαλής από όλους για την ώρα. Ο Πορτογάλος ανανέωσε το συμβόλαιό του, κατέκτησε το νταμπλ και ο Ολυμπιακός πραγματοποίησε μία από τις καλύτερες σεζόν της ιστορίας του. Οπότε δύσκολα θ' αλλάξει για την ώρα το στάτους του.

Στα φαβορί δεν είναι ούτε ο Μάσιμο Καρέρα. Παρά το γεγονός ότι η ΑΕΚ έχασε στον τελικό του Κυπέλλου, εντούτοις ο Ιταλός -σύμφωνα πάντα με τις στοιχηματικές- δεν είναι καν στο top3.

Αντίθετα πρώτο φαβορί είναι ο Ντάνι Πογιάτος. Η ήττα από τον Αστέρα Τρίπολης στην πρεμιέρα του ελληνικού πρωταθλήματος, ήταν αρκετή για τις στοιχηματικές ώστε να τον έχουν ως πρώτο φαβορί! Εκπληξη και το γεγονός ότι δεύτερο φαβορί είναι ο Μίχαελ Ενινγκ παρά το γεγονός ότι νίκησε (και με ανατροπή) την Λαμία στην 1η αγωνιστική.

Loading...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα