Ράσταβατς: «Το άξιζαν οι παίκτες μου»

Gazzetta team
Ράσταβατς: «Το άξιζαν οι παίκτες μου»

bet365

Ο κόουτς του Αστέρα Τρίπολης είχε μόνο καλά λόγια να πει για τους ποδοσφαιριστές του, μετά τη νίκη επί του Παναθηναϊκού
Με νίκη επί του Παναθηναϊκού ξεκίνησε ο Αστέρας Τρίπολης τη σεζόν και ο Μίλαν Ράσταβατς είχε μόνο καλά λόγια να πει για τους παίκτες του. «Το πρώτο παιχνίδι στη σεζόν είναι πάντα δύσκολο. Ο Παναθηναϊκός ήταν ένας μεγάλος αντίπαλος. Πήραμε μια σημαντική νίκη και συνεχίζουμε»., είπε αρχικά στη NOVA.
Μετά ρωτήθηκε τι άλλαξε στο δεύτερο ημίχρονο. «Είχαμε κάποια προβλήματα στη μεσαία γραμμή στο πρώτο μέρος. Αλλάξαμε κάποια πράγματα στο δεύτερο μέρος, τους περιορίσαμε και ελέγξαμε καλύτερα τον ρυθμό».
Για το γεγονός πως οι Αρκάδες δεν έχουν ηττηθεί το 2020 στο «Θ. Κολοκοτρώνης» σχολίασε πως «έχουμε τον Θεόδωρο Κολοκοτρώνη να μας προστατεύει. Συνεχίζουμε. Είναι πολύ καλό αυτό. Τα παιδιά συνεχίζουν να κρατάνε το αήττητο. Σίγουρα είναι ένα κίνητρο αυτό», ενώ κλείνοντας του μεταφέρθηκε πως είναι η μοναδική αήττητη ομάδα στην Ελλάδα μετά τη καραντίνα. «Σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο, είναι ένα υπέροχο αποτέλεσμα, το αξίζουν οι παίκτες μου».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα