Πογιάτος: «Να αφυπνιστούμε γιατί οι βαθμοί που χάνονται δεν γυρίζουν πίσω»

Gazzetta team
Πογιάτος: «Να αφυπνιστούμε γιατί οι βαθμοί που χάνονται δεν γυρίζουν πίσω»

bet365

Στο ότι δεν υπάρχει χρόνος για τον Παναθηναϊκό καθώς οι βαθμοί που χάνονται δεν επιστρέφουν όπως είπε, στάθηκε ο τεχνικός των... πρασίνων, Ντάνι Πογιάτος.

Ο Ισπανός προπονητής μιλώντας μετά την ήττα του Παναθηναϊκού από τον Αστέρα στη Τρίπολη ανέφερε στην κάμερα της NOVA: «Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε αρκετές ευκαιρίες να πάρουμε τη νίκη αλλά δεν ήμασταν τυχεροί. Στο δεύτερο μέρος ενώ είχαμε τον έλεγχο δεχτήκαμε ένα γκολ και στα υπόλοιπα λεπτά δεν ήμασταν όπως έπρεπε. Σίγουρα χρειαζόμαστε χρόνο στην προπόνηση να διορθώσουμε κάποια πράγματα».

Για το αν τον προβληματίζει πως ο Παναθηναϊκός έμεινε από την αρχή πίσω στη βαθμολογία: «Αυτά μπορούν να συμβούν στο ποδόσφαιρο. Χρειαζόμαστε δουλειά. Πρέπει να αφυπνιστούμε γιατί οι βαθμοί φεύγουν και δεν γυρνάνε πίσω».

Για το ότι δεν σκοράρει ο Παναθηναϊκός για τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι και αν τον προβληματίζει: «Όχι δεν με προβληματίζει. Και κόντρα στον ΠΑΟΚ είχαμε αρκετές ευκαιρίες και σήμερα κάναμε πολλές φάσεις. Το σημαντικό είναι να φτάνουμε στο σημείο να δημιουργούμε ευκαιρίες».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα