Μια ανάσα από Αντονίτο ο Παναθηναϊκός! (vids)

Μια ανάσα από Αντονίτο ο Παναθηναϊκός! (vids)

Νίκος Αθανασίου
Μια ανάσα από Αντονίτο ο Παναθηναϊκός! (vids)

bet365

Απόλυτη επιβεβαίωση του gazzetta.gr, καθώς ο Παναθηναϊκός βρίσκεται πολύ κοντά στην απόκτηση του 33χρονου Ισπανού μπακ, Αντονίτο, ο οποίος μένει ελεύθερος από την Βαγιαδολίδ!

Το μεσημέρι της Κυριακής διαβάσατε στο gazzetta.gr πως ο Παναθηναϊκός έχει πολύ ψηλά στην λίστα για την θέση του δεξιού μπακ, τον Αντονίτο της Βαγιαδολίδ και λίγες ώρες αργότερα το ρεπορτάζ επιβεβαιώθηκε μέχρι κεραίας! Σύμφωνα με πληροφορίες, το «τριφύλλι» έχει προχωρήσει την περίπτωση του 33χρονου αμυντικού και μέσα στην εβδομάδα αναμένεται να έρθει στην Αθήνα για να υπογράψει στους «πράσινους» και να αποτελέσει δίδυμο στα δεξιά της άμυνας μαζί με τον Φακούντο Σάντσες.

Για τον παίκτη, όπως αναφέρει η As, είχε δείξει ενδιαφέρον η Τενερίφη και η Λεγανές αλλά φαίνεται πως οι «πράσινοι» έπεισαν τον ποδοσφαιριστή να φύγει για πρώτη φορά από την πατρίδα του και να έρθει στην Ελλάδα.

Το who is who του Αντονίτο

Ο 33χρονος μπακ ανήκει στη Βαγιαδολίδ από το καλοκαίρι του 2017 και συνέβαλε από την πρώτη του χρονιά στην άνοδο στη La Liga έπειτα από τέσσερα χρόνια. Ο Αντονίτο αναδείχθηκε από τις ποδοσφαιρικές ακαδημίες της Πόλι Εχίδο, με την οποία υπέγραψε το πρώτο επαγγελματικό του συμβόλαιο και προωθήθηκε στην πρώτη ομάδα το 2007. Πριν τη μεταγραφή του στη Βαγιαδολίδ, με την οποία κατάφερε να αγωνιστεί στην πρώτη κατηγορία του ισπανικου ποδοσφαίρου, αγωνίστηκε στην τρίτη και στη δεύτερη κατηγορία περνώντας από Μελίγια, Αλμερία Β, Έθιχα, Καρταγένα, Αλμπαθέτε και Κόρδοβα.

Στη σεζόν της ανόδου με τη Βαγιαδολίδ πραγματοποίησε 35 συμμετοχές με μία ασίστ, ενώ στην πρώτη του χρονιά στην Primera Division (2018-2019) «έγραψε» 30 συμμετοχές με δύο γκολ και μία ασίστ. Τη σεζόν που μας πέρασε πραγματοποίησε 16 εμφανίσεις με μία ασίστ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα