Super League Interwetten: Στην ζόρικη Αρκαδία το νέο ξεκίνημα του Παναθηναϊκού

Κώστας Ζάλιαρης
Super League Interwetten: Στην ζόρικη Αρκαδία το νέο ξεκίνημα του Παναθηναϊκού

bet365

Στην Τρίπολη κόντρα στον Αστέρα, ο Παναθηναϊκός κάνει τη νέα εκκίνηση με τον Ντάνι Πογιάτος στον πάγκο (20:30, Novasports1). Ο Ατρόμητος στο Περιστέρι φιλοξενεί τον Βόλο (18:30, Novasports2).

Οι «πράσινοι» ταξίδεψαν στην Τρίπολη για το πρώτο τους παιχνίδι (20:30, Novasports1) στη νέα αγωνιστική περίοδο και ξέρουν καλά πόσο δυσκολεύονται κάθε φορά στο «Θ.Κολοκοτρώνης» απέναντι στον Αστέρα. Ο Ντάνι Πογιάτος στα φιλικά προετοιμασίας προσπάθησε να βάλει στο παιχνίδι της ομάδας όσα προλάβαινε στο διάστημα που δούλεψε και σε αυτή την πρώτη «αποστολή» για το νέο πρωτάθλημα δεν θα έχει τους Σένκεφελντ, Χουάνκαρ και Εμμανουηλίδη.

Οι Αρκάδες έχουν απουσίες για το αποψινό ματς κόντρα στο «τριφύλλι» και ο Μίλαν Ράσταβατς δεν μπορεί να υπολογίζει στους Λουίς Φερνάντεθ, Σίτο, Καστάνιο και Ντρούπι. Φυσικά, στόχος του Αστέρα είναι να καταφέρει ν' αναγκάσει τον Παναθηναϊκό σε πιθανή απώλεια βαθμών...

Στο Περιστέρι, ο Ατρόμητος μπαίνει στη νέα σεζόν φιλοξενώντας τον Βόλο (18:30, Novasports2). Ο Νταμίρ Κάναντι επέστρεψε για μια δεύτερη θητεία, έχει την εκτίμηση των ανθρώπων του συλλόγου απ' όσα είχε καταφέρει στην προηγούμενη παρουσία του στην τεχνική ηγεσία και οι Περιστεριώτες απόψε θα προσπαθήσουν για τη θετική πρεμιέρα δίχως Βέλλιο, Γκαλβάο και Μπουσουλάζιτς.

Στην αντίπερα όχθη, ο Βόλος θα παρουσιαστεί απέναντι στον Ατρόμητο δίχως τους Τσοκάνη και Σωτήρη Νίνη. Ο τελευταίος επέστρεψε στο ελληνικό ποδόσφαιρο και γενικότερα στη δράση σε μια προσπάθεια να δείξει πως αισθάνεται έτοιμος και ικανός να ξαναβρεθεί στο προσκήνιο...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα