Κούγιας: «Δίκαιη η νίκη του ΠΑΟΚ, κερδίσαμε έναν μεγάλο τερματοφύλακα»

Gazzetta team
Κούγιας: «Δίκαιη η νίκη του ΠΑΟΚ, κερδίσαμε έναν μεγάλο τερματοφύλακα»

bet365

Ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΛ, Αλέξης Κούγιας, έκανε προσωπική δήλωση μετά το παιχνίδι της ομάδας του με τον ΠΑΟΚ.
Η δήλωση του Κούγια:
Δίκαιη η νίκη του ΠΑΟΚ. Εμείς στο πρώτο ημίχρονο φοβηθήκαμε πολύ το παιχνίδι και αυτό φαίνεται από τη διαφορά της κατοχής της μπάλας.
Στο δεύτερο ημίχρονο οι επιλογές του κ. Γρηγορίου έδειξαν ότι η ομάδα μας μπορεί να παίξει και ποδόσφαιρο κατοχής και αυτό το δείχνει η σχεδόν 50-50% κατοχή της μπάλας. Προσωπικά ο ίδιος αλλά και εκφράζοντας όλη την οικογένεια της ΑΕΛ ευχόμαστε ολόψυχα στον ΠΑΟΚ να πετύχει μια μεγάλη πρόκριση την Τρίτη επί της ιστορικής Μπενφίκα και να μας κάνει και πάλι περήφανους, όπως το πετυχε με την πρόκριση εις βάρος της τουρκικής Μπεσίκτας.
Η ΑΕΛ έχει πολύ καλούς ποδοσφαιριστές, αλλά το μέλλον της ειναι συνυφασμένο με τη σταδιακή καθιέρωση των νέων ποδοσφαιριστών μας, όπως δείχνει ο δρόμος που χάραξε και χαράζει ο κ. Φερέιρα με την καθιέρωση τον τελευταίο χρόνο των Λημνιού, Γιαννούλη, Μιχαηλίδη και Τζόλη. Σήμερα κερδίσαμε μεγάλο τερματοφύλακα. Καλή ποδοσφαιρική χρόνια σε όλους.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα