Ο Ρόμανιτς για δεύτερη σερί σεζόν πέτυχε το πρώτο γκολ της χρονιάς!

Gazzetta team
Ο Ρόμανιτς για δεύτερη σερί σεζόν πέτυχε το πρώτο γκολ της χρονιάς!

bet365

Ο Σέρβος ακραίος της Λαμίας άνοιξε το σκορ στο «Κλεάνθης Βικελίδης» και έγινε, όπως και πέρσι, ο πρώτος παίκτης της κατηγορίας που βρήκε δίχτυα στη σεζόν
Το όνομά του στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου έγραψε σήμερα (11/9) ο Λάζαρ Ρόμανιτς, καθώς ο Σέρβος μεσοεπιθετικός σημείωσε για 2η σερί σεζόν το πρώτο γκολ της χρονιάς, επίτευγμα που σπάνια συναντιέται.
Ο 22χρονος ακραίος της Λαμίας άνοιξε πριν από λίγο το σκορ στο «Κλεάνθης Βικελίδης» κόντρα στον Αρη, καθώς ευστόχησε στην εκτέλεση πέναλτι που επιχείρησε και η... ιστορία επαναλαμβάνεται. Το τέρμα του νεαρού είναι το πρώτο στη Super League για την αγωνιστική περίοδο 2020/21 και αν γυρίσουμε τον χρόνο πίσω, κάτι ανάλογο συνέβη και πέρσι!
Στις 24 Αυγούστου του 2019 η Λαμία υποδέχθηκε τον Παναθηναϊκό και ο Ρόμανιτς βρήκε δίχτυα στο 20' εκείνης της αναμέτρησης που δεν ανέδειξε νικητή (1-1). Ηταν η πρώτη χρονικά της περασμένης περιόδου και εκείνος άνοιξε, όπως και σήμερα, το σκορ (ισοφάρισε ο Μακέντα με πέναλτι στο 35').
Ετσι για 2η σερί αγωνιστική περίοδο ο Ρόμανιτς είναι ο πρώτος παίκτης που σκόραρε στη Super League και μάλιστα τα δύο αυτά τέρματα είναι τα μόνα του στο πρωτάθλημα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα