Αστέρας Τρίπολης 2020-21: Με νέο σήμα για την επιστροφή στην Ευρώπη!

Παναγιώτης Δαλαταριώφ
Αστέρας Τρίπολης 2020-21: Με νέο σήμα για την επιστροφή στην Ευρώπη!

bet365

Ο Αστέρας Τρίπολης προχώρησε σε συγκεκριμένες κινήσεις, κράτησε τον ίδιο κορμό του και με... φόρα από τα play out θέλει να εκτοξευθεί φέτος και να επιστρέψει σε μία ευρωπαϊκή θέση! Η σημαντικότερη αλλαγή του αγορά αυτήν στο σήμα!

Η περσινή χρονιά ξεκίνησε, με τους ανθρώπους του Αστέρα, να εμπιστεύονται τον Χιμένεθ. Ενα πείραμα, που τελικά δεν... έκατσε. Ο Μίλαν Ράσταβατς ανέλαβε τα ηνία της ομάδας και πολύ γρήγορα την επανέφερε σε ένα σερί που της εξασφάλισε γρήγορη παραμονή - στα play out θα έπρεπε να αυτοκτονήσει.

Στο μίνι πρωτάθλημα, οι Αρκάδες παρέμειναν αήττητοι, ενώ ο Σέρβος κατάφερε να κερδίσει παίκτες (Ρετζίς, Λουίς Φερνάντεθ, Μπέλοκ, Σίτο) ενόψει της νέας σεζόν.

Φέτος, θα δούμε μια ομάδα με τον ίδιο κορμό και τους διοικούντες την ομάδα να έχουν κινηθεί σε συγκεκριμένους στόχους κυρίως από την αγορά της Αργεντινής και της Ισπανίας.

Παίκτες που δίνουν βάθος στον πάγκο αλλά και ποιότητα στο μεσοεπιθετικό κομμάτι όπως είναι οι Ντρούπι, Ορόσκο και Τίλικα ήρθαν για να δώσουν το... κάτι παραπάνω στην ομάδα.

ΉΡΘΑΝ: Αλβαρες, Ορόσκο, Λέο Τίλικα, Καστάνιο, Ρούμπεν Γκαρθία, Ντρούπι Γκόμες

ΕΦΥΓΑΝ: Ν. Μιχαήλ, Μαρκ Φερνάντεθ, Χαουρέγκι , Ντέλετιτς, Ματρικάρντι, Βλάχος, Μαρτίνεθ , Δουβίκας, Παναγιώτου, Μπαστιάνος, Αλμπάνης

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ: Ο Μίλαν Ράσταβατς θα συνεχίσει το περσινό, επιτυχημένο έργο του. Στον Σέρβο πιστώνεται η καλή δουλειά που έγινε, τα αποτελέσματα που πήρε και σαφώς το γεγονός ότι δίνει ευκαιρίες σε όλους. Αντζουλάς, Τζίμας, Μπέλοκ πήραν χρόνο συμμετοχής με εκείνον. Λουίς Φερνάντεθ και Σίτο έδειξαν ότι μπορούν να δώσουν σημαντικές βοήθειες.

ΦΙΛΙΚΑ: Ο Αστέρας προετοιμάστηκε στο γήπεδό του. Η Τρίπολη είναι, ιδανικός προορισμός στη χώρα μας για προετοιμασία κι οι Αρκάδες έχουν την τύχη να έχουν τη βάση τους στην Αρκαδία. Στα τρία φιλικά που έδωσαν, έκαναν το 3/3 επικρατώντας του Παναιτωλικού με 2-0, του Ατρόμητου με 1-0 και του Ολυμπιακού Βόλου με 4-0.

ΣΑΜΠΑΝΙΕΣ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΝ: Καταφέρει να βρεθεί μέσα στην 5άδα και φυσικά προχωρήσει αρκετά στο θεσμό του Κυπέλλου. Δεν έχει κρυψεί κανείς ότι ο μεγάλος στόχος είναι η κατάκτηση του τροπαίου.

ΠΙΝΕΙ ΠΙΚΡΟ ΚΑΦΕ ΑΝ: Βρεθεί και φέτος στα play out. Νέα σήμα, νέα φανέλα, ίδιος κορμός, παίκτες που θα δώσουν βάθος και ποιότητα. Στην Τρίπολη ο φετινός πήχης είναι για άλλα πράγματα.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΣΥΝΤΑΚΤΗ: Θεωρώ ότι η ομάδα θα βρεθεί οριακά στις θέσεις οδηγούν στην Ευρώπη (6-7). Ο Ράσταβατς έχει τα όπλα για να παλέψει για μια ευρωπαϊκή θέση και μένει να δούμε αν θα... βγει η συνταγή.

Παναιτωλικός-Αστέρας 0-2:

Αστέρας - Ολυμπιακός Βόλου 4-0:

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα