Παναθηναϊκός: Νέο κρούσμα κορονοϊού στο προσωπικό

Παναθηναϊκός: Νέο κρούσμα κορονοϊού στο προσωπικό

Κώστας Ζάλιαρης
Παναθηναϊκός: Νέο κρούσμα κορονοϊού στο προσωπικό

bet365

Νέο κρούσμα κορονοϊού στον Παναθηναϊκό, αυτή τη φορά όχι σε ποδοσφαιριστή, αλλά στο προσωπικό της ομάδας. Έχει ήδη απομονωθεί και θα γίνουν νέα τεστ το πρωί της Παρασκευής.

Στο «τριφύλλι» γνωρίζουν πολύ καλά πως να κινηθούν με το θέμα της πανδημίας, είχαν στο παρελθόν κρούσμα σε ποδοσφαιριστή με αποτέλεσμα να έχουν ακολουθήσει όλη την απαραίτητη διαδικασία και τώρα βρίσκονται ξανά μπροστά σε τέτοια περίπτωση.

Αυτή τη φορά δεν έχει να κάνει με μέλος του ρόστερ, αλλά με το προσωπικό της ομάδας όπου εντοπίστηκε το θετικό αποτέλεσμα έπειτα από την τελευταία εξέταση στην οποία υποβλήθηκαν άπαντες στον σύλλογο.

Το κρούσμα έχει ήδη απομονωθεί, η ομάδα συνεχίζει τη δραστηριότητά της, έχουν κινηθεί οι προβλεπόμενες διαδικασίες και το πρωί της Παρασκευής θα γίνει νέος γύρος τεστ Covid-19.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα