Παναθηναϊκός: Οι δύο επεμβάσεις στο γόνατο του Χουανκάρ και η επιστροφή

Παναθηναϊκός: Οι δύο επεμβάσεις στο γόνατο του Χουανκάρ και η επιστροφή

Νίκος Αθανασίου
Παναθηναϊκός: Οι δύο επεμβάσεις στο γόνατο του Χουανκάρ και η επιστροφή

bet365

Ο 30χρονος μπακ έμεινε εκτός για σχεδόν δύο χρονιές μετά από σοβαρούς τραυματισμούς στο γόνατο αλλά επέστρεψε την περυσινή σεζόν, όπου αγωνίστηκε σε 36 παιχνίδια της Segunda!

Ο Παναθηναϊκός φέρνει στην Ελλάδα τον Χουανκάρ για να αποτελέσει τον βασικό αριστερό μπακ, έχοντας κάνει… στροφή στον αρχικό του προγραμματισμό για την θέση αυτή και την εμπιστοσύνη στον Ηλία Χατζηθεοδωρίδη.

Ο 30χρονος άσος έχει σημαντικές παραστάσεις από την La Liga, ωστόσο, την τελευταία τριετία ταλαιπωρήθηκε πάρα πολύ από σοβαρούς τραυματισμούς στο γόνατο.

O πρώτος ήταν την σεζόν 2017-2018. Σε παιχνίδι με την Ρεάλ Μαδρίτης στο Μπερναμπέου(26.11), έπαθε ρήξη χιαστών και έμεινε εκτός για περίπου επτά μήνες!

Ο δεύτερος προέκυψε την αγωνιστική περίοδο 2018-2019, όπου ξαναπέρασε την πόρτα του χειρουργείου. Πάλι η επέμβαση αφορούσε το δεξί του γόνατο. Έμεινε εκτός από τον Σεπτέμβριο και επέστρεψε στους αγωνιστικούς χώρους τον Μαϊο!

Την σεζόν 2019-2020, όμως, επέστρεψε για τα καλά και κατέγραψε 36 συμμετοχές στην Segunda, δείχνοντας πως άφησε πίσω τα προβλήματα που αντιμετώπισε.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα