Άρης: Ο Γκάνεα μπήκε στο πλάνο του Ένινγκ

Άρης: Ο Γκάνεα μπήκε στο πλάνο του Ένινγκ

Gazzetta team
Άρης: Ο Γκάνεα μπήκε στο πλάνο του Ένινγκ

bet365

Ο Κριστιάν Γκάνεα συμμετείχε στη σημερινή (8/9) προπόνηση του Άρη και τέθηκε στη διάθεση του προπονητή του για την πρεμιέρα του Πρωταθλήματος (11/9, 18:15) με τη Λαμία στο «Κλ. Βικελίδης».

Λόγω στομαχικών διαταραχών, ο Ρουμάνος αμυντικός απουσίασε από το τελευταίο φιλικό παιχνίδι με τον Βόλο, πλέον όμως συμμετέχει στο κανονικό πρόγραμμα προπόνησης και δεν τίθεται αμφιβολία για την παρουσία του στην πρεμιέρα του Πρωταθλήματος. Στην ενημέρωσή της, η ΠΑΕ Άρης αναφέρει: «Μετά το ρεπό της Δευτέρας, επιστροφή σήμερα στις προπονήσεις για τους ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ.

Η προπόνηση ήταν πρωινή και έγινε στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου ενόψει της αναμέτρησης της Παρασκευής με τη Λαμία στο Κλεάνθης Βικελίδης (11/09, 18:15), στο πλαίσιο της 1ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος Super League Interwetten της αγωνιστικής περιόδου 2020-2021. Η σημερινή προπόνηση (ο Κριστιάν Γκάνεα συμμετείχε στο πρόγραμμα) περιελάμβανε αερόβια παιχνίδια με μπάλα και τελειώματα φάσεων. Αύριο, Τετάρτη, θα ακολουθηθεί το ίδιο πρόγραμμα (πρωινή προπόνηση στο «Δασυγένειο»).

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα