Ατρόμητος 2020-21: Για το... restart με τον Κάναντι!

Ατρόμητος 2020-21: Για το... restart με τον Κάναντι!

Νίκος Μαρούδας
Ατρόμητος 2020-21: Για το... restart με τον Κάναντι!

bet365

Την περσινή σεζόν θέλουν να την ξεχάσουν άμεσα στον Ατρόμητο, με τους Περιστεριώτες να είναι έτοιμοι για ένα... restart με τον Νταμίρ Κάναντι και πάλι στο τιμόνι!

Μετά από μία σεζόν που... πετάχτηκε στα σκουπίδια, ο Ατρόμητος ατενίζει με αισιοδοξία το μέλλον! Την περσινή σεζόν όλοι στο Περιστέρι θέλουν να την αφήσουν πίσω τους και να μην χρειαστεί να ζήσουν κάτι παρόμοιο. Η διοίκηση παραδέχτηκε τα λάθη που έφεραν την ομάδα στην όγδοη θέση και πλέον με τον Νταμίρ Κάναντι στο τιμόνι στήνει μια νέα ομάδα με πολλά νέα πρόσωπα.

Οι ποδοσφαιριστές που αποκτήθηκαν ήταν πολλοί με πιο... ηχηρές κινήσεις αυτές των Γιαννιώτη, Γκαλβάο και Σάλομον, ενώ πιθανότατα θα υπάρξουν μία-δύο κινήσεις ακόμα μέχρι το τέλος της μεταγραφικής περιόδου. Οι Σπανός, Αγγελόπουλος, Κάναντι, προσπάθησαν να δημιουργήσουν μια ανταγωνιστική ομάδα που θα παλέψει μέχρι τέλους για τον στόχο των play off κι από εκεί και πέρα την... υπέρβαση με ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο, δηλαδή μία θέση στην πρώτη τετράδα!

ΗΡΘΑΝ: Σάλομον, Κωτσόπουλος (επ. δαν.), Γιαννιώτης, Αγκάγιεφ, Τομάσεβιτς, Μουνίθ, Γκαλβάο

ΕΦΥΓΑΝ: Ντε Πο, Μέγιερι, Μάντσον, Μπαένα, Γαρουφαλιάς, Ανδρούτσος, Κατράνης, Καχίλα

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ: Ο Νταμίρ Κάναντι επέστρεψε στο Περιστέρι μετά από ένα χρόνο απουσίας. Ο Αυστριακός τεχνικός, γνωρίζει πολύ καλά πρόσωπα και καταστάσεις κι είναι έτοιμος για τη νέα πρόκληση να δημιουργήσει εκ νέου έναν πολύ δυνατό Ατρόμητο. Το πέρασμά του στη Νυρεμβέργη μπορεί να μην ήταν αυτό που ήθελε, αλλά με την γνωστή επιτυχημένη του συνταγή στο Περιστέρι, είναι αποφασισμένος να πετύχει ξανά!

ΤΙ ΕΚΑΝΕ ΣΤΑ ΦΙΛΙΚΑ: Ατρόμητος – ΠΑΟΚ 0-0, Ατρόμητος – Βόλος 2-1, Ατρόμητος – ΠΑΣ Γιάννινα 3-0, ΑΕΚ – Ατρόμητος 1-2, Ατρόμητος – ΟΦΗ 1-0, Αστέρας Τρίπολης – Ατρόμητος 1-0, Ατρόμητος – Ολυμπιακός 1-0

ΣΑΜΠΑΝΙΕΣ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΝ: Καταφέρει να βρεθεί στα play off! Στόχος του Ατρόμητου μετά την απογοητευτική περσινή σεζόν είναι η είσοδος στα play off. Μόλις επιτευχθεί αυτό, στη συνέχεια θα κοιτάξει και πιο ψηλά, δηλαδή στη διεκδίκηση μιας από τις θέσεις που οδηγούν στα ευρωπαϊκά κύπελλα της επόμενης περιόδου.

ΠΙΝΕΙ ΠΙΚΡΟ ΚΑΦΕ ΑΝ: Βρεθεί και πάλι στα play out. Οτιδήποτε άλλο εκτός εξάδας, θα θεωρείται αποτυχία για τον Ατρόμητο και κανείς δεν θέλει να το σκέφτεται. Η φετινή διαδικασία των play out ήταν μια πραγματική ταλαιπωρία για όλους στην ομάδα, κάτι που φάνηκε και μέσα στο γήπεδο.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΣΥΝΤΑΚΤΗ: Σε καμία περίπτωση δεν βλέπω τον Ατρόμητο της νέας σεζόν εκτός play off. Θεωρώ πως οι Περιστεριώτες είτε εύκολα, είτε δύσκολα θα βρίσκονται στην πρώτη εξάδα. Σε σχέση με τους άμεσους ανταγωνιστές τους για μια θέση στην εξάδα (σ.σ. με εξαίρεση τον Αστέρα Τρίπολης) πιστεύω έχει ενισχυθεί περισσότερο απ' όλους.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα