Παναθηναϊκός: Αυτή είναι η νέα πράσινη φανέλα! (pics)

Παναθηναϊκός: Αυτή είναι η νέα πράσινη φανέλα! (pics)

Κώστας Ζάλιαρης
Παναθηναϊκός: Αυτή είναι η νέα πράσινη φανέλα! (pics)

bet365

Μνήμες από το '84-'85 θα ξυπνάει πλέον στους οπαδούς του ο Παναθηναϊκός με τη νέα, εντός έδρας φανέλα της ομάδας! Στο Παναθηναϊκό Στάδιο αποκαλύφθηκε η εμφάνιση, θα... περάσει και από το γήπεδο της Λεωφόρου!

Το «τριφύλλι» αφού νωρίτερα το πρωί έδωσε μια μικρή γεύση για την νέα πράσινη φανέλα των εντός έδρας αναμετρήσεων, με τις πολύ λεπτές διακριτικές λευκές ρίγες, πλέον έδωσε στη δημοσιότητα όλο το σχέδιο και τα χρώματα της εμφάνισης.

Το σκούρο πράσινο εναλάσσεται με λίγο πιο χαλαρό τόνο, ενώ, υπάρχει λεπτές λευκές ρίγες, όπως επίσης στο ίδιο χρώμα είναι και η λαιμόκοψη.

Η νέα φανέλα δεν θα μπορούσε να μην περάσει και από το γήπεδο της Λεωφόρου, όπως προανήγγειλε η ΠΑΕ στην ανάρτησή της στα social media...

Διαβάστε επίσης:

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα