ΠΑΟΚ: Πρόβλημα με την υπογειοποίηση και ένσταση για την Νέα Τούμπα!

ΠΑΟΚ: Πρόβλημα με την υπογειοποίηση και ένσταση για την Νέα Τούμπα!

Gazzetta team
ΠΑΟΚ: Πρόβλημα με την υπογειοποίηση και ένσταση για την Νέα Τούμπα!

bet365

Μία κίνηση από τους πολίτες της Τούμπας φαίνεται να δημιουργεί (μικρό ή μεγάλο θα φανεί) θέμα σε ότι έχει να κάνει με την ανέγερση του γηπέδου της Νέας Τούμπας.

Συγκεκριμένα, μια ομάδα κατοίκων της περιοχής της Τούμπας, εξέφρασε την ένστασή του, μέσω ενός πολιτικού μηχανικού για συγκεκριμένο σημείο της μελέτης που έχει κατατεθεί για δημόσια διαβούλευση.

Κι αυτό διότι με την υπογειοποίηση της οδού Κλεάνθους, θα δημιουργήσει προβλήματα διάσπασης και κυκλοφορίας στον χώρο της αλάνας, σύμφωνα με τους πολίτες. Όπως αναφέρουν, η επικοινωνία από ανατολικά προς τα δυτικά της αλάνας θα γίνεται μόνο με πεζογέφυρα, κάτι που θα μειώσει τις επιλογές κίνησης του κόσμου.

Ωστόσο, οι κάτοικοι που προχώρησαν στην συγκεκριμένη ένσταση δεν φαίνεται πως θα προχωρήσουν περισσότερο το ζήτημα καθώς υπάρχει η διάθεση για την επίλυση του θέματος. Αυτό βέβαια σημαίνει ότι θα υπάρξει αλλαγή της μελέτης για την Νέα Τούμπα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα