Το «αντίο» του Μαλεζά και το «ευχαριστώ» του ΠΑΟΚ! (pics)

Σταύρος Σουντουλίδης
Το «αντίο» του Μαλεζά και το «ευχαριστώ» του ΠΑΟΚ! (pics)

bet365

O Στέλιος Μαλεζάς αποφάσισε να κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά παπούτσια του και ο ΠΑΟΚ, η ομάδα με την οποία συνδέθηκε περισσότερα στα 17-18 χρόνια καριέρας, τον ευχαρίστησε για την προσφορά του.

Ο Κατερινιώτης αμυντικός έφτασε στο τέλος της διαδρομής. Συνειδητά, όπως είπε σε ραδιοφωνική συνέντευξη του, αποφάσισε να αποσυρθεί από την ενεργό δράση στα 35 του.

Τελευταίος σταθμός υπήρξε η Ξάνθη, όμως η ομάδα με την οποία συνδέθηκε περισσότερο ήταν ο ΠΑΟΚ, στον οποίο έκανε ντεμπούτο τον Οκτώβριο του 2005, 7-8 χιλιόμετρα μακριά από την Τούμπα, στα δυτικά της Θεσσαλονίκης, στο γήπεδο του Ευόσμου, σ' ένα εφιαλτικό απόγευμα απέναντι στον Αγροτικό Αστέρα, για τη φάση των «32» του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ο «Δικέφαλος» του Γιώργου Κωστίκου με πολλές αλλαγές και καμιά δεκαριά πιτσιρίκια στην σύνθεσή του αποκλείστηκε στη διαδικασία των πέναλτι (6-5) και ο «Μάλε» θα έχει να θυμάται το ντεμπούτο του παίζοντας ως αλλαγή του Αιγύπτιου Μέγκαχεντ από το 27ο λεπτό της αναμέτρησης.

Με την «ασπρόμαυρη» φανέλα αγωνίστηκε σε 241 παιχνίδια, σημείωσε 5 γκολ, ευτύχησε ως ένας εκ των αρχηγών του ΠΑΟΚ να κατακτήσει 1 πρωτάθλημα, 3 κύπελλα κι ως παίκτης του έπαιξε στην Εθνική ομάδα (3 συμμετοχές).

Επόμενος σταθμός μπορεί να είναι η προπονητική, για ένα από τα καλύτερα παιδιά που έχουν περάσει από το ελληνικό ποδόσφαιρο!

Το Σάββατο (5/9) η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ευχαρίστησε τον Στέλιο Μαλεζά γράφοντας στο Twitter της:

«241 παιχνίδια, πέντε γκολ, ένα πρωτάθλημα Ελλάδας και τρία Κύπελλα. Ήταν μια… τρελή πορεία. Σε ευχαριστούμε», ανέφερε η σχετική ανάρτηση των «ασπρόμαυρων για τον πρώην αρχηγό της ομάδας.

Διαβάστε ακόμα:

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα