ΠΑΟΚ: Ο Ζίβκοβιτς είναι… Δούρειος Ίππος για τους Πορτογάλους! (pic)

Gazzetta team
ΠΑΟΚ: Ο Ζίβκοβιτς είναι… Δούρειος Ίππος για τους Πορτογάλους! (pic)

bet365

Τα νέα της διαφαινόμενης απόκτησης του Άντρια Ζίβκοβιτς από τον ΠΑΟΚ, ταξίδεψαν γρήγορα στην Πορτογαλία και ενόψει του αγώνα των δύο στο Τσάμπιονς Λιγκ, γίνονται πολλές και ποικίλες αναφορές.

Ο Άντρια Ζίβκοβιτς έλυσε στις 26 Αυγούστου το συμβόλαιο με την Μπενφίκα και ύστερα από τέσσερα χρόνια αποχαιρέτισε το «Ντα Λουζ».

Πέντε μέρες αργότερα η κληρωτίδα έβγαλε το ζευγάρι ΠΑΟΚ-Μπενφίκα για τον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League.

Από την Πέμπτη (3/9) ο «Δικέφαλος» έχει έρθει σε προφορική συμφωνία με τον Σέρβο μεσοεπιθετικό και τον περιμένει στη Θεσσαλονίκη την Κυριακή (6/9) για τις τελικές συζητήσεις και τις υπογραφές.

Μετά απ’ όλα αυτά, οι Πορτογάλοι και πιο συγκεκριμένα το τηλεοπτικό κανάλι SPORT TV, έκανε ένα ιδιαίτερο σχόλιο χαρακτηρίζοντας τον πρώην άσο της Μπενφίκα ως πιθανό… Δούρειο Ίππο!

«Ο Ζίβκοβιτς ο οποίος εγκατέλειψε πρόσφατα τη Μπενφίκα, μπορεί να είναι στο δρόμο για τον ΠΑΟΚ του Αμπέλ Φερέιρα. Οι Έλληνες είναι αντίπαλοι των "αετών" στον τρίτο προκριματικό του Champions League. Ένας πραγματικός Δούρειος Ίππος;», ανέφερε το σχετικό «tweet».

Διαβάστε ακόμα

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα