Ιδού η νέα φανέλα του Παναθηναϊκού! (pics)

Ιδού η νέα φανέλα του Παναθηναϊκού! (pics)

Νίκος Αθανασίου
Ιδού η νέα φανέλα του Παναθηναϊκού! (pics)

bet365

Ο Παναθηναϊκός έδωσε στην δημοσιότητα μέσα από μία βόλτα στην Αθήνα, την εκτός έδρας εμφάνιση για την σεζόν που ξεκινά! Ιβουάρ, με λεπτές πράσινες ρίγες. Έρχονται και οι υπόλοιπες!

Λευκή(για την ακρίβεια ιβουάρ), με λεπτές πράσινες ρίγες και το παραδοσιακό τριφύλλι στο μέρος της καρδιάς! Έτσι θα είναι η «δεύτερη», η εκτός έδρας εμφάνιση του Παναθηναϊκού στην σεζόν που έρχεται, με την υπογραφή της Robe di Kappa. Η «πράσινη» ΠΑΕ με ανάρτησή της στα social media, έκανε την παρουσίαση της φανέλας μέσα από μία βόλτα στην Αθήνα και εμβληματικές τοποθεσίες της πρωτεύουσας, όπως η πλατεία Συντάγματος, ο Ναός του Ολυμπίου Διός και το Ζάππειο.

Τις επόμενες ημέρες θα δουν το φως της δημοσιότητας και οι άλλες δύο(εντός έδρας και «τρίτη»), πάλι με τον ίδιο τρόπο, δηλαδή μέσα από στάσεις στο κέντρο της Αθήνας.

Μάλιστα, ο Παναθηναϊκός αναμένεται να φορέσει μέσα στο 2021 και μια συλλεκτική φανέλα για τα 50 χρόνια από τον τελικό του Γουέμπλεϊ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα