ΠΑΟΚ: Εκτός οι Πέλκας και Καντουρί, με απουσίες στην Αθήνα

ΠΑΟΚ: Εκτός οι Πέλκας και Καντουρί, με απουσίες στην Αθήνα

Gazzetta team
ΠΑΟΚ: Εκτός οι Πέλκας και Καντουρί, με απουσίες στην Αθήνα

bet365

Με απουσίες θα ταξιδέψει στην Αθήνα ο ΠΑΟΚ για το φιλικό παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό αφού εκτός είναι και οι Πέλκας και Ελ Καντουρί.

Το Σάββατο (5/9) ο ΠΑΟΚ δίνει φιλική αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό στην Αθήνα, σε ένα ματς που ο Αμπελ Φερέιρα θα έχει πολλές απουσίες. Και αυτό γιατί εκτός από τους διεθνείς δεν υπολογίζονται οι Ντόουγκλας Αουγκούστο και Ροντρίγκο Σοάρες που ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα, καθώς και οι Πέλκας και Καντουρί που δεν θα ταξιδέψουν στην Αθήνα για λόγους αποφόρτισης.

Τέλος, ο Λέο Μάτος επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη μετά την άδεια που είχε από τον ΠΑΟΚ και άμεσα υποβλήθηκε σε τεστ για τον Covid - 19. Όπως είναι λογικό, και μέχρι να βγουν τα αποτελέσματα, θα κάνει προπόνηση μόνος του σε άλλη ώρα από τους συμπαίκτες του.

Αναλυτικά η ενημέρωση του ΠΑΟΚ:

Το Σάββατο (05.09) ο ΠΑΟΚ δίνει το τελευταίο του τεστ πριν την έναρξη της Super League κόντρα στον Παναθηναϊκό στην Αθήνα. Η προετοιμασία για το παιχνίδι ολοκληρώθηκε το πρωί της Παρασκευής (04.09) στη Νέα Μεσημβρία.

H προπόνηση ήταν χαμηλότερης έντασης σε σχέση με τις προηγούμενες μέρες και περιελάμβανε δρομικές ασκήσεις, παιχνίδια ταχύτητας αντίδρασης, rondo και οικογενειακό δίτερμα με μπερδεμένες θέσεις.

Αναλυτικά οι 18 παίκτες που θα έχει στη διάθεσή του ο Αμπέλ Φερέιερα είναι οι: Ζίβκοβιτς, Ρέι, Βαρέλα, Μιχόγεβιτς, Κρέσπο, Παναγιώτου, Κουλιεράκης, Ζαμπά, Λύρατζης, Μπίσεσβαρ, Τάχατος, Νινούα, Εσίτι, Σβαμπ, Βρακάς, Σφιντέρσκι, Άκπομ, Κούτσιας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα