Παναθηναϊκός: Σε πλήρη εξέλιξη οι εργασίες στο ΟΑΚΑ (vid)

Παναθηναϊκός: Σε πλήρη εξέλιξη οι εργασίες στο ΟΑΚΑ (vid)

Κώστας Ζάλιαρης
Παναθηναϊκός: Σε πλήρη εξέλιξη οι εργασίες στο ΟΑΚΑ (vid)

bet365

Τα μηχανήματα συνεχίζουν τη δουλειά για την αντικατάσταση του αγωνιστικού χώρου του ΟΑΚΑ προκειμένου όσο το δυνατόν πιο άμεσα να είναι διαθέσιμο το στάδιο προς χρήση...

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο από την εξέλιξη των εργασιών που πραγματοποιούνται όλες αυτές τις μέρες στο χορτάρι του ΟΑΚΑ.

Η κατάσταση του αγωνιστικού χώρου ήταν τέτοια που έπρεπε να υπάρξει αλλαγή από τη στιγμή που χρησιμοποιείται από το «τριφύλλι» αλλά και την ΑΕΚ.

Ο Παναθηναϊκός μετακόμισε στην Καλλιθέα για να παίξει το Σάββατο στο φιλικό με τον ΠΑΟΚ, ενώ, αναμένεται να παίξει κανονικά στο ΟΑΚΑ το πρώτο εντός έδρας παιχνίδι του στο πρωτάθλημα, στη δεύτερη αγωνιστική της Super League.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα