Παναθηναϊκός: Με Μπουζούκη και Σένκεφελντ, πάλι μόνος ο Αϊτόρ (vid)

Παναθηναϊκός: Με Μπουζούκη και Σένκεφελντ, πάλι μόνος ο Αϊτόρ (vid)

Κώστας Ζάλιαρης
Παναθηναϊκός: Με Μπουζούκη και Σένκεφελντ, πάλι μόνος ο Αϊτόρ (vid)

bet365

Κανονικά προπονήθηκαν οι Μπουζούκης και Σένκεφελντ το πρωί της Παρασκευής στο Κορωπί ενόψει της «πρόβας» του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ. Δεν προλαβαίνει ο Αϊτόρ που συνέχισε το ατομικό του.

Οι «πράσινοι» συνέχισαν την προετοιμασία τους για το παιχνίδι του Σαββάτου που θα διεξαχθεί στην Καλλιθέα (19:00, ΠαναθηναϊκόςTV, CosmoteSport) και θ' αποτελέσει την πρόβα τζενεράλε ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος στις 12 του μηνός.

Το πρωί της Παρασκευής, ο Ντάνι Πογιάτος είχε τον Γιάννη Μπουζούκη έπειτα από 8 μέρες να συμμετέχει στο κανονικό πρόγραμμα και το ίδιο συνέβη και με τον Μπαρτ Σένκεφελντ που επέστρεψε μετά από τη γαστρεντερίτιδα που τον ταλαιπώρησε. Ο στόπερ των «πράσινων» είναι διαθέσιμος, αλλά θα αποφασίσει ο Ισπανός κόουτς αν τελικά θα τον χρησιμοποιήσει κόντρα στον «δικέφαλο του βορρά».

Ατομικό γι' ακόμα μια μέρα έκανε ο Αϊτόρ, θεραπεία και γυμναστήριο οι Βιγιαφάνιες, Χατζηθεοδωρίδης και Ιωαννίδης.

Απόντες λόγω κλήσης στις εθνικές ομάδες ήταν οι Κουρμπέλης, Διούδης, Αλεξανδρόπουλος, Ξενόπουλος, Εμμανουηλίδης, Καμπετσής.

Το πρόγραμμα της προπόνησης περιελάμβανε ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας και εξάσκηση στα τελειώματα με διαγωνισμό δύο ομάδων.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα