Αστέρας Τρίπολης – Ατρόμητος: Τη νίκη οι Αρκάδες (1-0)

Gazzetta team
Αστέρας Τρίπολης – Ατρόμητος: Τη νίκη οι Αρκάδες (1-0)

bet365

Οι γηπεδούχοι επικράτησαν των Περιστεριωτών χάρις σε γκολ του νεαρού Τζίμα στο δεύτερο ημίχρονο
Ο Αστέρας Τρίπολης ήταν ο νικητής του αποψινού (2/9) φιλικού του «Θ. Κολοκοτρώνης», καθώς επικράτησε του Ατρόμητου με 1-0.
Οι γηπεδούχοι είχαν τον Παπαδόπουλο στο τέρμα, τους Κώτσιρα, Πασαλίδη, Σουάρεζ, Τασουλή στην άμυνα από τα δεξιά προς τα αριστερά, τους Μπελόκ, Μουνάφο στον άξονα, τους Αλί Μπάμπα, Τζίμα στα άκρα και τον Ορόσκο πίσω από τον Κρέσπι.
Οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν με τον Γιαννιώτη κάτω από τα γκολπόστ, τους Ρισβάνη, Γούτα, Στρούγγη στα στόπερ, τον Αθανασίου αριστερό μπακ-χαφ, τον,Κιβρακίδη δεξιό, τους Ούμπιντες, Χαρίση στον άξονα, τους, Αγκάεφ, Γιακουμάκη στα άκρα και τον Βέλλιο στην κορυφή της επίθεσης.
Οι ακραίες καιρικές συνθήκες (ζέστη), σε συνάρτηση με τις εκατέρωθεν δοκιμές που έγιναν, δεν «βοήθησαν» να υπάρξει ένα παιχνίδι με ιδιαίτερο ρυθμό. Στο πρώτο ημίχρονο ο Ατρόμητος είχε την ελαφρά υπεροχή, «πατούσε» καλύτερα και θα μπορούσε να ανοίξει το σκορ με τον Γιακουμάκη. Οι Αρκάδες από την πλευρά τους απείλησαν με τους Τζίμα, Μουνάφο και η ανάπαυλα βρήκε τις δύο ομάδες στο 0-0.
Ο Αστέρας πήρε τελικά τη νίκη με 1-0 χάρις σε τέρμα που σημείωσε ο Τζίμας στο 52', όταν βγήκε στην πλάτη της αντίπαλης άμυνας και πλάσαρε εύστοχα. Οι Περιστεριώτες είχαν μετά μία καλή στιγμή με τον Γκάλο και προσπάθησαν να ισοφαρίσουν κυρίως μέσω στατικών φάσεων, ενώ οι γηπεδούχοι λίγο πριν το τέλος απείλησαν ουσιαστικά με τον Μπαράλες.

ΑΣΤΕΡΑΣ: Παπαδόπουλος, Κώτσιρας, Πασαλίδης, Σουάρεζ, Τασουλής, Μπελόκ, Μουνάφο, Αλί Μπάμπα, Τζίμας, Κρέσπι, Ορόσκο. Επαιξαν και οι : Τσιφτσής, Κάρδαρης, Χριστόπουλος, Άλβαρεζ, Τιλίκα, Ριέρα, Σίτο, Μπαράλες, Βαλιέντε. Καστάνιο, Μπόρχα Φερνάντεζ.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Γιαννιώτης, Ρισβάνης, Γούτας, Στρούγγης, Αθανασίου,Κιβρακίδης, Ούμπιντες, Χαρίσης, Βέλλιος, Αγκάεφ, Γιακουμάκης

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα