ΟΦΗ: Κανονικά το φιλικό με τον Εργοτέλη

ΟΦΗ: Κανονικά το φιλικό με τον Εργοτέλη

Gazzetta team
ΟΦΗ: Κανονικά το φιλικό με τον Εργοτέλη

bet365

Το Ηράκλειο τελεί υπό έκτακτα περιοριστικά μέτρα, όμως δεν επηρεάζεται η προετοιμασία των Κρητικών
Εκτακτα περιοριστικά μέτρα ισχύουν τις τελευταίες ημέρες στο Ηράκλειο, προς αποφυγή διασποράς του κορονοϊού. Πάντως η προγραμματισμένη για το Σάββατο (5/9) φιλική αναμέτρηση του ΟΦΗ με τον Εργοτέλη θα διεξαχθεί κανονικά, αλλά θα είναι κλειστή για τους... πάντες.
Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΦΗ
Λόγω των περιοριστικών μέτρων προστασίας που ισχύουν στο νομό Ηρακλείου, η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 ανακοινώνει ότι ο φιλικός αγώνας προετοιμασίας με αντίπαλο τον Εργοτέλη θα έχει αποκλειστικά προπονητικό χαρακτήρα και ως εκ τούτου απαγορεύεται η παρουσία θεατών και εκπροσώπων του τύπου.
Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί το Σάββατο 5/9 (ώρα 20:00), στο γήπεδο “Θ. Βαρδινογιάννης”.
Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 θα έχει LIVE γραπτή ενημέρωση της εξέλιξης του αγώνα στην επίσημη ιστοσελίδα της (www.oficretefc.com) και στο τέλος θα αναρτηθεί βίντεο με τα καλύτερα στιγμιότυπα στο επίσημο κανάλι της ομάδας στο youtube. Επίσης θα υπάρχουν φωτογραφίες από το ματς στο επίσημο σάιτ της ΠΑΕ.
Με τα νέα δεδομένα, κάθε προηγούμενη ανακοίνωση σχετικά με αιτήσεις για διαπιστεύσεις δημοσιογράφων παύει να ισχύει.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα