Τεννές: «Πρέπει να ανταμειφθούν όσοι έπαιξαν στα μπαράζ»

Gazzetta team
Τεννές: «Πρέπει να ανταμειφθούν όσοι έπαιξαν στα μπαράζ»

bet365

Ο πρώην πια τεχνικός του Απόλλωνα Σμύρνης σχολίασε πως ήταν για εκείνον «κόκκινη γραμμή» η παραμονή στην «Ελαφρά Ταξιαρχία» και την επόμενη σεζόν, όσων αγωνίστηκαν στα ματς με την Ξάνθη
Για την αποχώρησή του από τον Απόλλωνα Σμύρνης μίλησε ο Μπάμπης Τεννές στον ΣΠΟΡ FM. «Αυτά συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο, αυτοί που παίρνουν τις αποφάσεις είναι οι πρόεδροι των σωματείων και αποφάσισαν έτσι. Υπάρχει μια πικρία, η ζωή, όμως, συνεχίζεται. Πικρία περισσότερο για την ανακοίνωση του Απόλλωνα ότι υπήρχε διαφωνία στο οικονομικό κομμάτι. Από εμένα δεν υπήρχε κάτι τέτοιο εκτός και αν θεωρείται οικονομική διαφορά τα όσα μου χρωστούν από το Μάρτιο μέχρι το τέλος Αυγούστου. Από τις 10-12 Αυγούστου που με κάλεσαν γιατί είχε βγει ότι δεν θα γίνουν τα μπαράζ πήγα και δεν υπήρχε καμία απαίτηση και καμία συμφωνία. Άλλωστε, ο Απόλλωνας είναι η ομάδα της καρδιάς μου. Έληξε με επιτυχία αυτό (σ.σ. τα μπαράζ) και το χαρήκαμε. Αποφάσισαν στο τέλος και δικαίωμα τους και επιλογή τους», είπε αρχικά ο έμπειρος κόουτς.
Και συνέχισε. «Διαφωνία υπήρξε στο να παραμείνουν τα 13 παιδιά που έδωσαν και την ψυχή τους για την άνοδο για μένα ήταν κόκκινη γραμμή. Νομίζω ότι στο τέλος δεν θα προβεί σε καμία λύση συμβολαίου η διοίκηση σε αυτά τα παιδιά γιατί θα ήταν αδικία. Ηθικά δεν είναι καλό, δεν είναι μόνο ότι αγωνιστικά προσέφεραν τα πάντα, αλλά, αυτά τα 13 παιδιά έβγαλαν δυο ματς 90λεπτα μετά από πεντέμισι μήνες αποχής. Είναι ασύλληπτο, πως μπορούμε να πούμε σε αυτά τα παιδιά ότι δεν σας χρειαζόμαστε; Δεν είναι ηθικά καλό. Η αγωνία μου δεν ήταν στο να ανανεώσω η όχι, δεν με ενδιέφερε τόσο, αφορούσε αυτούς που μπήκαν στα αποδυτήρια και νομίζω ότι αυτά τα παιδιά πρέπει να ανταμειφθούν για την προσπάθεια που έκαναν. Υπάρχει περιθώριο, δεν είναι συμπληρωμένο το ρόστερ, μιλάμε για 13 παιδιά, μπορεί να πάρει άλλους 13 ποδοσφαιριστές και να ενισχύσει την ομάδα. Εγώ εκεί κατάλαβα τη διαφωνία μου μαζί τους, ήταν κόκκινη γραμμή και το ξανάλεω».
Για την διαδικασία των μπαράζ και το πόσο επίπονη διαδικασία ήταν ειδικά όταν υπάρχει τόσο μεγάλο διάστημα αποχής, σχολίασε πως «μια αποτυχημένη σεζόν (σ.σ. σε περίπτωση υποβιβασμού) θα ήταν για όλους, την ομάδα, τα παιδιά, εμένα όπως είναι αυτή τη στιγμή για την Ξάνθη. Είναι μια δύσκολη διαδικασία για τις δυο ομάδες. Δείξαμε πιο δυνατοί σε αυτά τα παιχνίδια, όμως, δεν θα έπρεπε αυτή η διαδικασία να γίνει, γιατί οι συνθήκες ήταν πολύ δύσκολες. Δεν τίθεται θέμα προπονήσεων ούτε εάν θα περάσεις στοιχεία τακτικής ή προπονητικής. Το πιο σημαντικό είναι να προετοιμάσεις ψυχολογικά όλα τα παιδιά για να δώσουν το παραπάνω από το 100%. Οι υποσχέσεις που δώσαμε αφορούσαν και το ότι παίζεται και το συμβόλαιο της επόμενης χρονιάς και εκείνα θα παραμείνουν στο ρόστερ αν ανέβει η ομάδα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα