Ολυμπιακός: Η Μπενφίκα προχωράει για να κλείσει Σεμέδο (pic)

Παναγιώτης Δαλαταριώφ
Ολυμπιακός: Η Μπενφίκα προχωράει για να κλείσει Σεμέδο (pic)

bet365

Ο Ρούμπεν Σεμέδο παραμένει στόχος της Μπενφίκα και μάλιστα οι Πορτογάλοι κινούνται για να τον κλείσουν από τον Ολυμπιακό!

Μετά τον Τσιμίκα στη Λίβερπουλ και τον Γκιγιέρμε στην Αλ Σαντ του Τσάβι, ο Σεμέδο δεν αποκλείεται να φέρει χρήματα στα ταμεία του Ολυμπιακού και να γίνει παίκτης της Μπενφίκα.

Σύμφωνα με την A Bola, η ομάδα της Λισαβόνας «είναι σε διαπραγματεύσεις με τους ερυθρόλευκους», με τον τίτλο της εφημερίδα να είναι «προχωράει για Σεμέδο».

Επίσης, τονίζεται πως «ο προπονητής θέλει κι άλλον στόπερ και ο Πορτογάλος μπορεί να αποκτηθεί με ευνοϊκές συνθήκες».

Αν αποκτηθεί, ο Σεμέδο, δεν αποκλείεται να αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα για τον τρίτο προκριματικό του Champions League στις 15/9!

Στην περίπτωση που πραγματοποιηθεί το deal, ο 26χρονος κεντρικός αμυντικός θα επιστρέψει στην Μπενφίκα, μιας και είχε περάσει από την Κ17 του συλλόγου προτού τον πάρει η Σπόρτινγκ Λισαβόνας, ενώ στη χώρα του έχει παίξει και για την Σετούμπαλ!

Στο Λιμάνι, ο Σεμέδο, κατάφερε να ανεβάσει και πάλι τις ποδοσφαιρικές του μετοχές πετυχαίνοντας σε 44 ματς 5 γκολ, μεταξύ αυτών τα 2 ήταν για τα προκριματικά του Champions League και τ' άλλα δύο στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, ενώ τ' άλλο ένα ήταν με την ΑΕΚ στο 2-0 του «Καραϊσκάκης».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα