Παναθηναϊκός: «Δουλεύει» άλλο δεξί μπακ, stand by ο Ντιόγκο Βιάνα

Παναθηναϊκός: «Δουλεύει» άλλο δεξί μπακ, stand by ο Ντιόγκο Βιάνα

Νίκος Αθανασίου
Παναθηναϊκός: «Δουλεύει» άλλο δεξί μπακ, stand by ο Ντιόγκο Βιάνα

bet365

Ο Παναθηναϊκός έχει θέσει ως προτεραιότητα την περίπτωση δεξιού μπακ που δεν έχει «διαρρεύσει» και ο Ντιόγκο Βιάνα βρίσκεται «στο περίμενε». Τι δήλωσε ο Ρόκα για το σενάριο με τον Ουάρντα.

«Καυτός» αναμένεται να είναι ο Σεπτέμβριος για τον Παναθηναϊκό, καθώς οι «πράσινοι» θέλουν να κλείσουν τις τρύπες που υπάρχουν στο έμψυχο δυναμικό. Σίγουρη θα πρέπει να θεωρείται η απόκτηση δεξιού μπακ, καθώς υπάρχει μόνο ο Σάντσες και ο νεαρός Σαμαράς, και η μεταγραφή στην μεσαία γραμμή. Αριστερό μπακ θα πάρει το «τριφύλλι» μόνο αν προκύψει κάτι εξαιρετικό σε χαρακτηριστικά και τιμή. Με τα δεδομένα που υπάρχουν σήμερα, στο «πράσινο στρατόπεδο» δεν σκοπεύουν να ξεπεράσουν το ταβάνι των 200.000 για τους δύο αμυντικούς

Για την θέση στο δεξί άκρο της άμυνας, ο Παναθηναϊκός «δουλεύει» εδώ και καιρό μία περίπτωση που δεν έχει δει το φως της δημοσιότητας. Αυτή έχει προτεραιότητα στα «θέλω» των Ρόκα-Πογιάτος. Οι Πορτογάλοι μπορεί να θεωρούν ως δεδομένη την μετακίνηση του Ντιόγκο Βιάνα στους «πράσινους», ωστόσο, αυτή την στιγμή ο Πορτογάλος είναι stand by. Αν δεν προκύψει συμφωνία με τον πρώτο στόχο, τότε ο Παναθηναϊκός θα ανάψει... πράσινο στον Βιάνα.

Ρόκα: «Ευσεβείς πόθοι για Ουάρντα»

Από κει και πέρα, μετά την διάψευση του Παναθηναϊκού, ήρθε και εκείνη του τεχνικού διευθυντή του συλλόγου, Τσάβι Ρόκα για την υπόθεση Ουάρντα.

«Δεν ενδιαφερόμαστε να πάρουμε τον ποδοσφαιριστή σε αυτή τη μεταγραφική περίοδο. Δεν ξέρω πως προέκυψε αυτή η πληροφορία. Ίσως να είναι ευσεβής πόθος κάποιου ανθρώπου κοντά στον ποδοσφαιριστή, ο οποίος το διοχέτευσε στον Τύπο». Αυτά ήταν τα λόγια του Καταλανού σε μέσο της Αιγύπτου...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα